Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un tânăr pugilist acuză un antrenor de agresiune. Cum se apără tehnicianul acuzat că a spart arcada tânărului campion

VIDEO | Un tânăr pugilist acuză un antrenor de agresiune. Cum se apără tehnicianul acuzat că a spart arcada tânărului campion

Diverse

Comentarii

Tânărul pugilist ploieştean Gabriel Şchiopu a fost lovit violent, la finalul unei competiţii pe care a câştigat-o şi care s-a desfăşurat la Brăila. Tânărul a postat mai multe mesaje pe Facebook în care susţine că cel care l-a lovit şi i-a spart arcada este antrenorul Mihai Bogdan Dobrescu.

Un tânăr pugilist acuză un antrenor de agresiune

Gabriel Şchiopu a postat, joi, pe Facebook, o imagine cu el având arcada spartă şi cu un mesaj în care susţine că a fost lovit, în afara competiţiei, chiar de către antrenorul de box Mihai Bogdan Dobrescu. Incidentul a avut loc chiar înaintea festivităţii de premiere în competiţia câştigată de Şchiopu.

”Astăzi am câştigat meciul din finală în prima repriză, prin inferioritatea adversarului. Dar am fost suprins de un croşeu de stânga de la un antrenor de box Mihai Bogdan Dobrescu! Să ştii că nu rămâne aşa… legea o să rezolve tot! Nu eşti un exemplu de urmat, pentru toţi copiii care fac box! DISTRIBUIŢI MAI DEPARTE!”, a scris sportivul. pe Facebook. 

Incidentul a avut loc într-o sală de sport din Brăila, unde s-a desfăşurat o competiţie de box. 

Ulterior, tânărul lovit a revenit cu un alt mesaj: ”Eu nu l-am jignit! De ce a recurs la aşa un gest? Invidia oare? Motivul că nu l-am băgat in seamă? Chiar nu ştiu! Mergem pe cale legală!”.

Pe internet au apărut şi imagini cu momentul agresiunii. Pe filmarea realizată de o cameră de supraveghere se arată că tânărul lovit se afla pe margine, pe o bancă, în momentul în care a fost agresat. 

Tânărul lovit a declarat pentru Ştirile Pro TV că Dobrescu l-a agresat după ce el a atras atenţia asupra faptului că antrenorul îi înjură pe elevii săi. 

”Maestrul Dobrescu Bogdan a ţipat la copii, i-a înjurat. Eu am coborât din ring şi copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiţă Ion, «Uitaţi, maestre, ce urât vorbeşte maestrul Dobrescu!»”, a afirmat Bogdan Şchiopu, pentru Ştirile Pro Tv.

La rândul său, antrenorul acuzat de agresiune susţine că i-a dat tânărului o palmă, dar l-a lovit în arcadă cu cureaua ceasului. 

”Discutam în sală cu maestrul Feri Vaştag şi nu ne puteam înţelege din cauza ţipetelor unor copii, care strigau la meciul lui Şchiopu. I-am rugat să tacă din gură şi au înţeles. Apoi, m-a chemat Moroiţă să mă întrebe ce-am avut cu puştii, i-am explicat şi începuse să mă ia cu chestii de genul «Da’ cine eşti tu?». Pe Şchiopu l-am avut elev în urmă cu trei ani, l-am ajutat să iasă campion naţional, iar el mă jignea în toate felurile pe Facebook după ce l-am prins fumând şi am trimis poze şi lui Moroiţă, şi pe la federaţie. Iar acum a intervenit în discuţie. «Cu ce m-ai ajutat tu?». Şi m-a înjurat. În momentul ăla i-am tras o palmă şi, fără să vreau, l-am atins şi cu cureaua de la ceas, care s-a şi rupt când l-am nimerit în arcadă”, a afirmat Dobrescu, citat de playsport.ro.

Afla mai multe despre: diverse-box 

viewscnt
Articole similare