Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Unde a apărut Bănel Nicoliţă după "evadarea" din România. Ce a reuşit fostul fotbalist de la FCSB

VIDEO | Unde a apărut Bănel Nicoliţă după "evadarea" din România. Ce a reuşit fostul fotbalist de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă (36 de ani) s-a întors în România şi a marcat în Liga 3, în ultima etapă din campionat.

VIDEO | Bănel Nicoliţă a revenit în România şi a marcat în Liga 3

Ajuns la 36 de ani, Bănel Nicoliţă a petrecut ultimii trei ani la CS Făurei, club în care a investit serios, dar pe care l-a reprezentat şi pe gazon. Fostul fotbalist de la FCSB a revenit în România şi a jucat în ultima etapă din Liga 3. 

El şi-a făcut apariţia în seria a doua din liga a treia şi a centrat decisiv la golul de 3-3 al lui Făurei, în urma unei lovituri libere. 

Echipa în care fotbalistul a investit o sumă importantă de bani e penultima în clasament, cu opt puncte adunate. 

VIDEO Pasa decisivă, la minutul 1:58:45

Bănel Nicoliţă a infirmat "evadarea" din România

În presă au apărut informaţii că Bănel Nicoliţă, fostul jucător de la FCSB, ar fi plecat în Statele Unite ale Americii pentru a munci în construcţii, după ce ar fi împrumutat o sumă mare de la cămătari.

Fotbalistul a oferit o reacţie în acest sens: "Sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie! Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii… Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik."

viewscnt
Articole similare