Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde a fost surprins Adrian Petre, în timp ce colegii săi jucau în derby-ul Dinamo - FCSB! Decizia luată de atacant după transfer

VIDEO | Unde a fost surprins Adrian Petre, în timp ce colegii săi jucau în derby-ul Dinamo - FCSB! Decizia luată de atacant după transfer

Superliga

Comentarii

Noul atacant al lui FCSB, Adrian Petre, a fost alături de echipa sa în derby-ul disputat pe Arena Naţională, la doar câteva ore de la anunţul transferului.

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Adrian Petre a ales să plece din Danemarca şi a semnat cu FCSB, unde va avea misiunea de a marca la foc continuu pentru a aduce titlul. Atacantul nu a debutat cu Dinamo, dar a vrut să fie alături de noua sa echipă. Internaţionalul român a fost surprins pe Arena Naţională, alături de impresar şi iubită. 

Gigi Becali şi-a atins un obiectiv şi a reuşit până la urmă să-l transfere pe Adrian Petre la FCSB. Internaţionalul român de tineret a fost dorit încă din vară de FCSB, însă Esbjerg fB a cerut atunci nu mai puţin de trei milioane de euro în schimbul său. Între timp, Adrian Petre şi-a pierdut locul în echipă şi Gigi Becali a profitat şi l-a transferat cu un milion de euro.

Adrian Petre spune că acest transfer a venit la momentul potrivit, deoarece situaţia sa la Esbjerg fB nu era foarte strălucită. Ce a declarat Adrian Petre, după ce a semnat cu FCSB!

Afla mai multe despre: adrian petredinamo fcsbdinamofcsbadrian petre transfer 

viewscnt
Articole similare