Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde l-a prins Revoluţia din 1989 pe Dan Petrescu. "M-au chemat la Bucureşti, eram jucător la Steaua..."

VIDEO | Unde l-a prins Revoluţia din 1989 pe Dan Petrescu. "M-au chemat la Bucureşti, eram jucător la Steaua..."

Fotbal

Comentarii

Revoluţia din anul 1989 a lăsat urme adânci în sufletele multor români. S-a plătit cu prea mult sânge pentru a obţine ceea ce noi deţinem acum şi o numim "democraţie".

În anul 1989, Dan Petrescu avea 22 de ani şi debutase deja în echipa naţională a României. Era legitimat la Steaua Bucureşti şi începuse să-şi contureze statutul unui jucător valoros, de încredere. Revoluţia l-a prins în vacanţă, aşa cum stă bine fiecărui sportiv care stă în cantonamentul formaţiei sale luni de zile. 
 
"(Acum 30 de ani Revoluţia unde v-a prins?) La Poiana Braşov. (Ce făceaţi?) Vacanţă. Nu schiam, eram în vacanţă că nu ştiu să schiez. M-au chemat la Bucureşti că trebuie să vin imediat şi să stăm în casă, eram jucător la Steaua. Şi am stat acasă, am aşteptat să văd ce se mai întâmplă. Nu ne-au lăsat să mai venim. Nu prea înţelegeam nimic ce se întâmplă, eu eram cu fotbalul, nu mă pricep eu la altceva. Noi fotbaliştii eram bine şi înainte, şi după", a povestit Dan Petrescu, astăzi, la conferinţa de presă care a prefaţat partida de campionat cu FC Voluntari.
 

Afla mai multe despre: fotbaldan petrescucfr clujrevolutie 

viewscnt
Articole similare