Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Pandurii şi va juca barajul pentru promovarea în Liga I

VIDEO | Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Pandurii şi va juca barajul pentru promovarea în Liga I

Liga 2

Comentarii

Ultima etapă din Liga a 2-a n-a venit cu surprize pe Cluj Arena. Universitatea Cluj a câştigat cu 2-0 meciul cu Pandurii Târgu Jiu şi a terminat sezonul pe locul trei în Liga a II-a.

Universitatea Cluj a câştigat cu 2-0 meciul cu Pandurii şi a terminat pe poziţia a treia în Liga II, loc care duce la baraj. ”Şepcile Roşii” vor juca cu Dunărea Călăraşi sau Hermannstadt, formaţii care se luptă, în ultima etapă din Liga I, pentru a evita retrogradarea directă şi a prinde locul de baraj.

REPRIZA 2 - U Cluj - Pandurii

REPRIZA 1 - U Cluj - Pandurii

ACUM LIVE | Urmărim împreună U Cluj - Pandurii, în ultima etapă din Liga 2. Clujenii îşi pot asigura locul la barajul de promovare. ACUM, LIVE pe site: Petrolul - Academica Clinceni ---> http://bit.ly/3142FO7 BREAKING NEWS | Cum s-a petrecut accidentul în care Reyes şi-a pierdut viaţa! Atacantul nu a fost singura victimă. Informaţii de ultimă oră ---> http://bit.ly/2HOjQLE Tottenham - Liverpool e în direct pe Telekom Sport 1, de la 22:00! Totul despre meci: http://bit.ly/2WBOVuo

Posted by Telekom Sport on Saturday, June 1, 2019

 


Meciul de pe Cluj Arena va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1. Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Clujenii sunt într-o luptă indirectă cu o altă echipă de tradiţie şi care beneficiază de susţinerea intensă a fanilor, Petrolul Ploieşti, care va juca de la aceeaşi oră, cu Academica Clinceni, pe Telekom Sport 2. Înainte de ultima etapă, elevii lui Bogdan Lobonţ au prima şansă la locul de baraj, din moment ce au două puncte mai mult decât "lupii" din Ploieşti, astfel, ardelenii trebuie să câştige neapărat ca să ocupe locul de baraj indiferent de ce va face Petrolul în cealaltă partidă. 

Chiar dacă Pandurii Târgu Jiu ocupă primul loc de peste zona roşie, ei nu mai au grija retrogradării şi sunt deja salvaţi. În plus, vineri au aflat că au scăpat şi de depunctare, mai multe detalii AICI. Aşadar, jucătorii de la Pandurii nu au mai pentru ce să joace, în timp ce cei de la U Cluj vor da totul pentru a mai păstra speranţe că vor juca în Liga 1 anul viitor. 

 

Afla mai multe despre: u clujpanduriiliga 2 

viewscnt
Articole similare