Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova o învinge pe FC Argeş cu emoţii. Meci spectaculos pe stadionul ”Nicolae Dobrin”

VIDEO | Universitatea Craiova o învinge pe FC Argeş cu emoţii. Meci spectaculos pe stadionul ”Nicolae Dobrin”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat deplasarea de la Piteşti, scor 1-2, în faţa formaţiei FC Argeş. Oltenii au tremurat serios într-o partidă în care la un moment dat părea că singura problemă a meciului este legată de diferenţa cu care se vor impune oaspeţii.

Cicâldău a deschis scorul cu o lovitură foarte bună de cap, în minutul 9. Sub privirile secundului lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, decarul oltenilor a reuşit, în minutul 15, o pasă de senzaţie pentru golul doi marcat de golgheterul Ligii 1, Koljic.

Malele a fost foarte aproape să reducă din diferenţă, în minutul 45, pentru FC Argeş, contrar cursului jocului, însă a ratat incredibil cu poarta goală.

A doua repriză a fost una complet diferită. Craiova a lăsat motoarele mai moale şi le-a permis piteştenilor să atace în mod repetat. Pe acest fond, Honciu a reuşit să înscrie în minutul 88 şi a stabilit scorul final al partidei, 1-2.

LIVE VIDEO | FC Argeş - Universitatea Craiova 1-2 (Honciu 88 / Cicâldău 9, Koljic 15)

Echipele de start:

FC Argeş: Croitoru - Tofan, Leca, Deslandes, Muşat - Grecu, Prepeliţă, Meza Colli, Şerban, Cozma - Malele
Rezerve: Greab, Blejdea, Năstăsie, Matei, Deac, Mirica, Honciu, Mediop

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, M. Constantin, Bălasa, Bancu - Nistor, Cicâldău, Bic - Ivan, Koljic, Baiaram
Rezerve: Popescu, Papp, Acka, Vătăjelu, Screciu, Mateiu, Tudorie, Bărbuţ, Mihăilă


Min. 93 Nistor vede cartonaşul galben pentru proteste vehemente.

Min. 90 Se acordă trei minute de prelungiri.

Min 88. GOL FC Argeş! Honciu încinge finalul de meci. Este 2-1 pentru Craiova.

Min 82. Ocazie pentru gazde din nou. De această dată este rândul lui Muşat să rateze.

Min 72. Ocazie pentru formaţia piteşteană! Honciu are o ocazie bună pentru echipa gazdă.

Min. 69 Mihailă îl înlocuieşte pe Ivan la Craiova.

Min. 64 Nistor şutează periculos de la distanţă, însă Croitoru respinge bine în lateral. Pericolul din careul piteştenilor este înlăturat ulterior, după o intervenţie foarte bună a unui stoper.

Min. 58 Bărbuţ îl înlocuieşte pe Baiaram la Universitatea Craiova. Este prima schimbare făcută de olteni.

Min. 57 Koljic este foarte aproape să facă dubla printr-o lovitură de cap extrem de periculoasă după o centrare venită din corner.

Min. 52 Malele înscrie, dar golul său este anulat corect pe motiv de ofsaid.

Min. 50 FC Argeş începe a doua repriză mai ofensiv decât abordarea din prima parte a jocului.

Min. 46 A început a doua repriză. Şerban este înlocuit de Honciu la FC Argeş.

Min. 45 + 2 Pauză la FC Argeş - Craiova. Oltenii au un avans de două goluri (0-2), într-o partidă dominată absolut de aceştia.

Min. 45 Ratare uriaşă pentru FC Argeş! Malele nu reuşeşte să bage în poartă o minge pe care scria 1-2 şi care ar fi putut să îi readucă în joc pe piteşteni.

Min. 37 Leca (FC Argeş) este făcut KO de un şut foarte puternic al lui Nistor. Dacă fundaşul nu ar fi intervenit, Croitoru ar fi avut foarte mari probleme. Din fericire, apărătorul s-a ridicat fără prea mari dificultăţi şi va continua meciul.

Min. 28 Andrei Prepeliţă trage primul şut pe spaţiul porţii oltenilor. Căpitanul piteştenilor nu reuşeşte să îi dea emoţii serioase lui Pigliacelli.

Min. 26 Craiova a făcut uşor pasul în spate după marcarea golului doi. Chiar şi aşa, FC Argeş nu este capabilă să pună în pericol poarta lui Pigliacelli.

Min. 15 GOOOOL CRAIOVA! Koljic nu iartă a doua oară şi înscrie cu sânge rece după o pasă superbă, cu călcâiul, din partea lui Cicâldău. Bosniacul a ajuns la 7 goluri în 5 etape, în Liga 1, reuşind să înscrie până acum în fiecare etapă. Koljic este, în acest moment, golgheterul Ligii 1.

Min. 14 Koljic trage puternic în plasa laterală după o pasă de efect primită de la acelaşi Cicâldău. Craiova este foarte aproape să facă 0-2.

Min. 9 GOOOOL CRAIOVA! Cicâldău reuşeşte să deschidă scorul graţie unei lovituri cu capul excelente, trimisă imparabil în plasa porţii lui Croitoru. Centrarea lui Vlădoiu a fost, de asemenea, ”la înălţime”.

Min. 2 Blejdea îl înlocuieşte, la FC Argeş, pe Cozma.

Min 1. Start de meci


FC Argeş şi Universitatea Craiova se întâlnesc, vineri, de la ora 21, pe stadionul "Nicolae Dobrin", într-o partidă din etapa a 5-a a Ligii 1. Meciul este transmis, în direct, pe Telekom Sport 1.

Cândva un derby de tradiţie al României, astăzi doar un meci disproporţionat. Urmaşii lui Nicolae Dobrin sunt pe penultima poziţie, cu doar un singur punct în patru runde, în timp ce oltenii lui Ilie Balaci sunt lideri, cu maximum de puncte, fiind una dintre cele trei echipe fără înfrângere în acest început de campionat.

LIVE VIDEO | FC Argeş - Universitatea Craiova, de la ora 21, în direct pe Telekom Sport 1. Derby de tradiţie pe stadionul "Nicolae Dobrin"

Jucătorii de la FC Argeş vin după înfrângerea împotriva celor de la FCSB, scor 0-3. Atunci, Dennis Man, confirmat în aceste zile cu noul coronavirus, a marcat un hattrick. Tot în acel meci mai jucau, Briceag, Creţu, Moruţan şi Buziuc, confirmaţi şi ei apoi cu COVID-19.

De partea cealaltă, formaţia din Bănie a obţinut o victorie grea, acasă, împotriva celor de la FC Voluntari, scor 2-1, după un gol marcat din lovitură liberă de Alexandru Cicâldău, în minutul 71.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare