Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Unul dintre cei mai buni stranieri din istoria Ligii 1 e gata de revenire: "Aici e casa mea!"

VIDEO Unul dintre cei mai buni stranieri din istoria Ligii 1 e gata de revenire: "Aici e casa mea!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Takayuki Seto este în negocieri avansate cu Astra şi sunt şanse mari să revină. Liber de contract, mijlocaşul japonez a plecat cu Astra în cantonament.

”Aici este casa mea, mă simt foarte bine. Şi mă bucur că sunt aici, alături de echipă" mărturiseşte Takayuki Seto, fotbalist care crede încă în titlul de campion: ”Mai avem patru meciuri până în playoff şi trebuie să le câştigăm. După aia, mai vedem. Avem jucători buni şi în playoff vedem ce se va întâmpla. Cred că obiectivul este unul dintre primele trei locuri şi putem să îl realizăm” a mărturisit Seto.

Seto va fi coechipier la Astra cu Gabriel Tamaş, fotbalist pe care mărturiseşte că îl ştie: ”Da, de când am ajuns în România am auzit de el” a explicat Seto.

”Am fost în Japonia şi în Letonia şi a fost ok. În Letonia am avut un grup foarte serios şi mi-a plăcut foarte mult. Dar în fotbalul e mai puţină pasiune, nu ca în România. Unde am fost, că am fost zece ani în România. Chiar unii ştiau de mine” a mai spus Seto, din cantonamentul din Antalya.

Ce îşi propune japonezul pe viitor la Astra? ”Să fiu sănătos şi să îmi ajut echipa”

Mijlocaşul de 33 de ani a ajuns în România în 2007, când avea doar 21 de ani. De atunci, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Astra, unde a avut cele mai bune momente din cariera sa. Seto are nu mai puţin de 321 de apariţii pentru Astra, pentru care a marcat 30 de goluri şi 25 de assist-uri.

Mijlocaşul japonez a mai jucat de-a lungul carierei la Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) şi ultima oară a evoluat pentru RFS, în Letonia. În acest moment este cotat la 400.000 de euro. Acum, Seto este aproape să se transfere din nou la Astra, club la care s-a făcut cunoscut.


 

Afla mai multe despre: takayuki seto 

viewscnt
Articole similare