Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Unul dintre cei mai vechi stranieri din fotbalul românesc: ”Credeam că joc 2-3 ani şi plec...”

VIDEO Unul dintre cei mai vechi stranieri din fotbalul românesc: ”Credeam că joc 2-3 ani şi plec...”

Superliga

Comentarii

Actualmente la FC Hermannstadt, Ousmane Viera este unul dintre cei mai vechi stranieri care activează în fotbalul nostru.

Ousmane Viera a pierdut numărul cantonamentelor efectuate în România: ”Nu mai ştiu. Am prins foarte multe. Am început în 2007 şi până în 2020 şi cu echipa naţională. Foarte, foarte multe.Ştiu că e foarte frig  în ţară. Nu mai contează dacă ninge sau nu ninge noi trebuie să fim pregătiţi pentru partea a doua de campionat” mărturiseşte unul dintre cei mai vechi stranieri din fotbalul românesc

Viera nu se aştepta niciodată să petreacă atât de mult timp în România: ”Nu-mi venea să cred. Eu credeam că o să joc 2,3 ani în România şi apoi o să plec mai departe. Mă simt foarte bine în România. M-am adaptat la viaţa de aici şi îmi place mult de tot” mai spune Viera.

Viera este fost jucător al campioanei României, CFR Cluj. Este, în opinia ivorianului, CFR Cluj principala favorită la titlul? ”Eu cred că ei sunt favoriţi. Au jucători foarte buni şi antrenor foarte buni. L-au transferat pe Chipciu, Ţucudean s-a întors. Cred că au prima şansă la câştigarea campionatului” a mai spus Ousmane Viera.

Viera Diarrasouba (33 de ani) a ajuns în România în 2007, când a semnat pentru CFR Cluj. A mai jucat în fotbalul nostru pentru Internaţional Piteşti, Pandurii şi Sepsi Sf. Gheorghe, iar din 2019 joacă la FC Hermannstadt. Este vicecampion al României cu Pandurii Târgu Jiu şi câştigător al Cupei României în 2008-2009 cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ousmane vierafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare