Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unul dintre jucătorii Chiajnei a izbucnit în faţa camerei. Pe cine a înjurat după eşecul cu FC Voluntari

VIDEO | Unul dintre jucătorii Chiajnei a izbucnit în faţa camerei. Pe cine a înjurat după eşecul cu FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Chiajna a pierdut din nou în campionat, 1-2 cu FC Voluntari şi este ca şi retrogradată. Însă jucătorii lui Adrian Falub se declară foarte nemulţumiţi de faptul că arbitrul a dictat penalty la faza din care FC Voluntari a egalat. Liassine Cadamuro a ţinut să-i înjure pe arbitri în faţa camerei.

Chiajna a deschis scorul în minutul 28 şi a condus până în minutul 83, când arbitrul a dictat o lovitură de la 11 metri pentru FC Voluntari.



Însă cei de la Concordia s-au declarat foarte nemulţumiţi de această decizie şi au protestat vehement. La final, Liassine Cadamuro - unul dintre fundaşii Chiajnei - a ţinut să-şi exprime nemuţumirea în faţa camerei şi i-a înjurat pe arbitri.

Adrian Falub se consideră şi el nedreptăţit de penalty-ul dictat de arbitru: ”Meritam să câştigăm, după au venit două faze, nu ştiu penalty şi lovitură liberă. Poate sunt subiectiv, poate nu mă pricep la arbitraj. Eu nu aş fi dat nici penalty şi cred că a fost fault la portar. A făcut o imprudenţă, dar nu se justifica penalty. A pus mâna pe el, dar nu se impunea. Putea fi evitat, dacă nu punea mâna sau piciorul, dar nu era penalty după părerea mea”.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare