Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unul dintre jucătorii lui Dan Alexa ar fi vrut ca acesta să semneze cu FCSB. ”Mi-aş fi dorit foarte mult să plece”

VIDEO | Unul dintre jucătorii lui Dan Alexa ar fi vrut ca acesta să semneze cu FCSB. ”Mi-aş fi dorit foarte mult să plece”

Dunarea Calarasi

Comentarii

S-a încheiat vacanţa pentru jucărorii Dunării Călăraşi. Luni, 7 ianuarie, a avut loc, în Capitală, reunirea lotului.

Jucătorii pregătiţi de Dan Alexa au revenit la antrenamente cu obiective bine stabilite: salvarea de la retrogradare şi câştigarea Cupei României.
”Ar fi frumos să le realizăm pe amândouă, dar cred că prioritar este să ne salvăm de la retrogradare şi chiar să ne clasăm pe un loc cât mai sus”, a spus Cătălin Straton la o conferinţă de presă.

Portarul călărăşenilor şi-ar fi dorit ca Dan Alexa să ajungă la FCSB, echipă care l-a ofertat după despărţirea de Nicolae Dică: ”Referitor la viitorul lui Dan Alexa, mi-aş fi dorit foarte mult să plece pentru că Steaua este o echipă mare, o echipă de nerefuzat. Din păcate pentru el lucrurile au luat o altă întorsătură şi a rămas aici. Din fericire pentru noi, acest lucru ne bucură”.

Straton nu ar spune nu unei colaborări cu FCSB

”Toţi portarii vor să plece la mai bine. Fie că este Steaua, sau o echipă din străinătate, este normal să îmi doresc să evoluez la o echipă mult mai bună ca să îi ofer şi familiei mele un trai mai bun”, a mai spus portarul Dunării Călăraşi.

Afla mai multe despre: dunarea calarasiliga 1,  

viewscnt
Articole similare