Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unul dintre marcatorii Dunării din meciul cu FCSB exultă: "Nu putem să spunem că a fost o surpriză"

VIDEO | Unul dintre marcatorii Dunării din meciul cu FCSB exultă: "Nu putem să spunem că a fost o surpriză"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Alin Şeroni a deschis scorul în minutul 47 al meciului dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB din Cupa României şi a contribuit decisiv la calificarea echipei în sferturile de finală. Fundaşul însă nu este surprins că echipa sa a eliminat vicecampioana.

"După jocul din această seară, nu putem să spunem că a fost o surpriză. Am fost susţinuţi de tot stadionul, nocturnă, foarte frumos. Ne bucurăm că am câştigat şi că mergem mai departe. La fazele fixe cred că am câştigat meciul în această seară, la posesie cred că ne-au dominat. Au jucători valoroşi în echipă, care pot face diferenţa unu la unu. E o bucurie mare, e o bucurie pentru oraş, pentru oamenii din Călăraşi. Cred că s-a scris istorie, mai ales că am jucat cu Steaua, cea mai mare echipă din campionatul României. Am intrat în istorie", a declarat Şeroni după partidă. 

Jucătorul în vârstă de 31 de ani speră ca Dunărea să pice cu un adversar mai uşor: "Sper să întâlnim un adversar mai accesibil, dar nu cred că există. Toate echipele sunt bune. Noi ne jucăm şansa până la final. Cel de sus poate să decidă dacă ajunge un trofeu la Călăraşi"

Afla mai multe despre: alin seronidunarea calarasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare