Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Unul dintre oraşele mari ale României se pregăteşte de investiţii masive. În joc sunt zeci de milioane de euro.

VIDEO | Unul dintre oraşele mari ale României se pregăteşte de investiţii masive. În joc sunt zeci de milioane de euro.

Liga 1

Comentarii

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a anunţat joi că Primăria are în plan construirea unei săli polivalente. Există deja un proiect în valoare de 55 de milioane de euro pentru construirea unei arene de 16.000 de locuri. Ar fi cea mai mare sală de sport din România. Polivalenta de la Cluj poate primi maximum 10.000 de spectatori.

"Deja lucrăm pe două proiecte. Unul pentru proiectul sălii de 16.000 de locuri. Studiul de fezabilitate este gata, planul urbanistic zonal mai are nevoie de un aviz de la Consiliul Judeţean şi este gata. Cred că Iaşi are nevoie şi de o sală mult mai uşor de utilizat, una în jur de 10.000 de locuri, pe care prognozăm să o clădim cât mai repede, deşi va trebui să facem un împrumut.

O să îi dăm drumul de la anul chiar cu asigurarea unui credit, dacă va fi nevoie, şi se pare că va fi nevoie de o sală de sport în municipiul Iaşi" a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe