Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO UPDATE | Protest extrem al jucătorilor de la Farul! Au rămas nemişcaţi pe teren timp de 15 minute! Reacţia lui Marica: ”Nu sunt prost”

VIDEO UPDATE | Protest extrem al jucătorilor de la Farul! Au rămas nemişcaţi pe teren timp de 15 minute! Reacţia lui Marica: ”Nu sunt prost”

Liga 2

Comentarii

Protest inedit al jucătorilor de la Farul Constanţă, cu ocazia partidei cu Ripensia, din ultima rundă a sezonului din Liga 2, ca urmare a situaţiei dificile prin care trece clubul. Jucătorii constănţenilor au refuzat să joace după fluierul de start al partidei şi au rămas nemişcaţi timp de 15 minute, într-o tentativă de a atrage atenţia autorităţilor locale.

UPDATE: Ciprian Marica a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia dramatică prin care trece Farul Constanţa.

E trist şi cred că nu doar ce se întâmplă la Farul! Vedem echipe şi infrastructură la nivelul Ligii a 2-a ce lasă de dorit. Mă bucură totodată că acum legea permite şi este, să spun aşa, o gură de oxigen pentru toate echipele de tradiţie ca autorităţile locale şi judeţene să se implice pentru că sportul este un eveniment social.

Am venit la Constanţa cu inima deschisă şi dispus să ajut, am considerat că după discuţiile cu factorii de decizie din judeţ şi din municipiu vom construi ceva solid la Constanţa. Poate sunt naiv, vreau să cred că nu prost, am încredere în continuare în primarul Constanţei şi în preşedintele Consiliului Judeţean că se vor implica şi Farul va avea un viitor şi unul frumos chiar.

Vorbim de o susţinere din toate punctele de vedere. Totuşi, stadionul aparţine primăriei, baza, cantonamentele, sunt mai multe lucruri de pus la punct, voi veni cu detalii după ce voi avea o discuţie cu autorităţile locale”, a declarat Ciprian Marica, patronul celor de la Farul, pentru Telekom Sport.


Protestul a fost susţinut şi de jucătorii Ripensiei, care s-au mulţumit să paseze mingea între ei în propria jumătate de teren, în timp ce adversarii refuzau jocul.

Jucătorii Farului au ales să protesteze astfel asupra deciziei autorităţilor locale de a nu finanţa în vreun fel echipa pentru sezonul aflat acum aproape de final.



Despre situaţia critică în care a ajuns clubul a vorbit şi Ciprian Marica, într-o postare pe Facebook.

”A trecut aproape un an de zile de când am preluat FC Farul. Am venit la acest club într-o perioadă extrem de grea, cand echipa practic nu mai putea sa reziste in competitie. Am preluat clubul după multe discuţii cu autorităţile locale, impresionat de entuziasmul cu care oamenii pareau dispusi sa readuca stralucirea acestui simbol atât de iubit.

A trecut un an, perioadă în care nu s-a concretizat nimic din ceea ce mi s-a promis şi am fost nevoit să duc de unul singur un proiect atât de important pentru comunitate şi pentru oraşul Constanţa, Am încredere în oameni, poate că acesta este unul dintre defectele mele, poate unii cred ca am fost naiv. Continui încă să cred şi acum, în al doisprezecelea ceas, că Primarul Constanţei şi Consiliul Local Municipal vor veni alături de clubul fanion al fotbalului constănţean. Am avut o discuţie cu Primarul şi mi-a promis că săptămâna viitoare vom susţine împreună o conferinţă în care îşi va arăta susţinerea şi interesul pe care le acordă comunităţii, sportului, tuturor celor care iubesc Farul şi fotbalul constănţean.

Am dovedit ca dacă suntem sprijiniţi, putem realiza lucruri importante. Cu toate greutătile întâmpinate, ne-am îndeplinit obiectivele, am reuşit să menţinem echipa în Liga a 2-a şi să obţinem licenţa pentru sezonul viitor, să formăm o familie împreună cu jucătorii, staff-ul tehnic şi administrativ şi, mai ales, suporterii constănţeni, Va multumesc tuturor, m-ati facut mândru. Am construit aici o structură bazată pe profesionalism, respect şi iubire pentru culorile alb-albastre. Constanţa, un oraş atât de mare, trebuie sa aiba un Farul pe măsură, constănţenii merită să se mândreasca si ei cu o asemenea tradiţie si performanţă la cel mai înalt nivel”
, este mesajul postat de Ciprian Marica pe contul său de Facebook.

video: ProSport

 

Afla mai multe despre: farulprotest 

viewscnt
Articole similare