Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO UPDATE | Tragedia de la Leicester se confirmă: BBC anunţă că miliardarul se afla la bord, în timp ce Claude Puel a evitat tragedia în ultima clipă. Reacţia antrenorului

VIDEO UPDATE | Tragedia de la Leicester se confirmă: BBC anunţă că miliardarul se afla la bord, în timp ce Claude Puel a evitat tragedia în ultima clipă. Reacţia antrenorului

Premier League

Comentarii

Elicopterul patronului de la Leicester City s-a prăbuşit în timp ce părăsea stadionul, a anunţat prezentatorul BT Sport, Jake Humphrey.

UPDATE 16:40 Premier League în doliu. Fanii lui Crystal Palace au omagiat victimele de la Leicester. Au depus flori şi tricouri în faţa stadionului propriu înaintea meciului cu Arsenal.

UPDATE 16:30 Claude Puel a oferit prima reacţie, pentru Radio France: "Este o tragedie pentru club. Gândurile mele sunt alături de victime şi de familiile lor. Vreau să îi liniştesc pe cei care erau îngrijoraţi în privinţa mea. Sunt îngrozitor de trist, dar sunt în regulă", a spus antrenorul francez al lui Leicester City.

UPDATE 15:30 VIDEO cu locul unde s-a prăbuşit elicopterul 

UPDATE 14:00 Au apărut imagini cu locul unde s-a prăbuşit elicopterul. Se poate observa scheletul ars al aparatului de zbor. Acesta s-a prăbuşit într-o parcare din apropierea stadionului în urma unor probleme tehnice.

UPDATE 12:15 Cinci persoane s-ar fi aflat la bordul elicopterului prăbuşit lângă King Power Stadium, între care patronul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, şi fiica sa, informează agenţia Reuters, citând surse apropiate grupării engleze. În aparat se mai aflau doi piloţi şi o a cincea persoană, necunoscută deocamdată. Nu există informaţii privind eventuali supravieţuitori ai accidentului.

UPDATE 11:45 Fanii lui Leicester aduc deja flori la stadion. Totul se desfăşoară în tăcere. Oamenii depun eşarfe şi flori la stadionul King Power Stadium

 

 

UPDATE 08:50 Din informaţiile BBC, antrenorul Claude Puel ar fi trebuit să fie şi el la bordul elicopterului. Acesta s-a răzgândit în ultima clipă, deşi voia să ajungă foarte repede la Londra, alături de soţia sa. Situaţia lui Amartey (foto jos cu accidentarea), fundaşul dreapta al echipei sale, l-a determinat să rămână. Acesta părăsise terenul aproape inconştient

Puel a mers în cele din urmă la spital, pentru a verifica în ce stare se află fotbalistul. A fost decizia care i-a salvat viaţa!

 

 

UPDATE 06:50 Din Italia vin cam aceleaşi veşti proaste. Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că atât patronul lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabh cât şi fiul acestuia şi-ar fi pierdut viaţa în urma tragicului accident. Cu toate acestea, momentan nu există o confirmare oficială în acest sens

UPDATE 01:06 Sky Sports anunţă că vicepreşedintele Aiyawatt Srivaddhanaprabha şi directorul clubului Jon Rudkin nu se aflau la bordul elicopterului.

UPDATE 00:40 Maxwell Jackson, jurnalist de la The Sun, anunţă că patronul lui Leicester, directorul sportiv al clubului şi pilotul elicopterului au decedat în accidentul produs la stadionul King Power.

UPDATE 00:35 Ambulanţele care veniseră imediat la faţa locului au plecat de la stadion. Din păcate, după cum notează cei prezenţi acolo, acestea nu aveau pornite semnalele sonore.

UPDATE 00:29 Prima reacţie oficială a clubului Leicester City: ”Ajutăm poliţia din Leicester şi serviciile de urgenţă la incidentul major petrecut la King Power Stadium. Vă vom oferi mai multe detalii imediat ce lucrurile se vor confirma”.

UPDATE 23:55 Mirror anunţă că patronul lui Leicester era în elicopter în momentul în care acesta s-a prăbuşit.


Un martor ocular a explicat pentru Sky Sports News că elicopterul patronului de la Leicester City a decolat de pe stadionul King Power Stadium în jurul orei 20:30 (ora Angliei) şi s-a prăbuşit în câteva minute.

O imagine încărcată pe Twitter arată că elicopterul a fost înghiţit practic de flăcări. Poliţia din Leicester a explicat: ”Avem de-a face cu un incident în vecinătatea stadionului King Power. Serviciile de urgenţă sunt în temă şi se ocupă de această situaţie”.

Momentan, presa britanică nu are mai multe informaţii. Nu este nici măcar clar dacă patronul clubului se afla în elicopter.

Vichai Srivaddhanaprabha care deţine compania King Power  a cumpărat-o pe Leicester în august 2010 şi a fost numit preşedinte în februarie 2011. Sub conducerea sa, Leicester a câştigat titlul în Premier League în sezonul 2015-2016.

Mai jos sunt imagini cu elicopterul în momentul în care se pregăteşte să decoleze de pe teren. Apoi, elicopterul s-a prăbuşit în parcarea stadionului.

Afla mai multe despre: leicesterpatronelicopter 

viewscnt
Articole similare