Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UPS! Euforic din cale-afară, Cristiano Ronaldo a fost aproape să-şi sărute un coleg pe gură, la ultimul meci din Serie A

VIDEO | UPS! Euforic din cale-afară, Cristiano Ronaldo a fost aproape să-şi sărute un coleg pe gură, la ultimul meci din Serie A

Fotbal

Comentarii

Portughezul Cristiano Ronaldo a făcut un meci foarte bun, duminică seară, în campionat, împotriva celor de la Parma, însă a oferit o fază amuzantă în startul reprizei secunde. A fost cât p-aci să-şi sărute pe gură unul dintre colegi.

Cristiano Ronaldo a marcat cele două goluri ale lui Juventus Torino în victoria obţinută împotriva celor de la Parma, scor 2-1, pe teren propriu. La ultimul gol marcat, în minutul 58, Cristiano a finalizat după ce a ce a primit o pasă foarte bună din partea colegului său, argentinianul Paolo Dybala.

Imediat după reuşită, lusitanul s-a dus să-i mulţumească acestuia pentru pasă, însă sincronizarea nu a mai fost atât de perfectă precum cea cu balonul la picior. Dorind să se pupe amical, pe obraz, Cristiano Ronaldo şi Paolo Dybala au întors capul în acelaşi timp, iar suporterii aflaţi pe Allianz Stadium din Torino au fost foarte aproape să surprindă un sărut pe buze între cei doi jucători ai lui Juventus.

Momentul a fost salvat rapid de colegii săi de club, care au năvălit peste cei doi pentru a-i felicita pentru gol. Reuşita avea să-i aducă din nou în avantaj pe Juventus Torino, care avea să se şi impună prin acea reuşită.

 

Afla mai multe despre: fotbalcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare