Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Urmează un weekend de foc pentru canotajul românesc. Nouă echipaje vor reprezenta ţara noastră la Campionatul Mondial

VIDEO | Urmează un weekend de foc pentru canotajul românesc. Nouă echipaje vor reprezenta ţara noastră la Campionatul Mondial

Alte sporturi

Comentarii

Canotorii români vor să repete şi la Mondiale performanţa obţinută luna trecută, la Campionatul European, când au câştigat şapte medalii.

Nouă echipaje va avea delegaţia României la competiţia care se va desfaşura la Plovdiv, cinci în probele feminine şi patru în cele masculine. La Mondialul de anul trecut, ţara noastră a obţinut două medalii de aur, ambele la feminin, cu barca de 8 plus 1 şi cu cea de dublu vâsle, categorie uşoară.

„E foarte greu, pentru că atunci când te lupţi cu adversari care sunt valoric la fel ca tine poţi fi foarte bine pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi poţi fi foarte bine pe lângă podium”, a spus Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

Medaliile obţinute la Campionatele Mondiale sau Europene reprezintă mai mult antrenamentul pentru competiţia supremă.

„Să ne prezentăm cât mai onorabil la Jocurile Olimpice că de fapt asta e competiţia care încununează activitatea unui sportiv de înaltă performanţă”, a mai spus Lipă.

Afla mai multe despre: canotaj 

viewscnt
Articole similare