Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA a făcut un pas uriaş către promovarea în Liga I, însă Balint recunoaşte: "N-am făcut cel mai strălucit meci"

VIDEO | UTA a făcut un pas uriaş către promovarea în Liga I, însă Balint recunoaşte: "N-am făcut cel mai strălucit meci"

UTA

Comentarii

UTA a învins-o, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe CS Mioveni, în play-off-ul Ligii a II-a. Golurile au fost marcate de Ursu, în minutul 4, şi de Rus, în minutul 86, din penalty, iar acum arădenii au un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, care urmează să joace, pe propriul teren, cu FC Argeş.

"E o victorie imensă, aş putea să spun. Îmi felicit băieţii, pentru că am depăşit un moment dificil, un moment care arată puterea acestui grup. Chiar dacă am suferit destul de mult în acest meci, chiar dacă am fost obligaţi să cedăm iniţiativa, nu am făcut cel mai strălucit meci, însă ne interesa foarte tare rezultatul.

Trei puncte extraordinar de mari, mai sunt şase în joc, uşor-uşor sper să mergem către obiectiv. Chiar dacă am suferit, este o victorie imensă. Ne aşteaptă duminică un meci extrem de important împotriva celor de la Rapid. Ne dorim să tratăm foarte serios acel joc şi să încercăm să îmbunătăţim şi calitatea jocului.

Punctele sunt extraordinar de valoroase, dar eu îmi doresc ca echipa să arate şi consistenţă, să arate personalitate în joc, să arate că avem tupeu şi valoare pentru Liga I" , a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: balintuta 

viewscnt
Articole similare