Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad pierde cu Poli Iaşi primul meci de la revenirea în Liga 1. Arădenii au condus de două ori într-o partidă plină de super execuţii

VIDEO | UTA Arad pierde cu Poli Iaşi primul meci de la revenirea în Liga 1. Arădenii au condus de două ori într-o partidă plină de super execuţii

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe UTA, pe terenul arădenilor, cu scorul de 2-3. Moldovenii au reuşit să îşi treacă în cont cele trei puncte într-o partidă în care au revenit după ce au fost conduşi de două ori.

Rus a deschis scorul, în minutul 28, pentru UTA, printr-un şut puternic pe jos din careu din pasa lui Ioan Hora. Veteranul Andrei Cristea (36 de ani) a restabilit egalitatea cu o execuţie foarte bună la colţul lung, în minutul 35.

Ursu, în minutul 61, a readus-o pe UTA în avantaj printr-un şut superb. Platini a restabilit egalitatea, în minutul 76, la o fază de echipă a ieşenilor. Reuşita lui Onea, din minutul 84, a adus victoria trupei lui Daniel Pancu. Execuţia a fost, de asemenea, una complet deosebită, deoarece fotbalistul ieşenilor a trimis necruţător în vinclu cu piciorul său stâng, el fiind dreptaci.

LIVE VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 2-3 (Rus 28, Ursu 61 / Cristea 35, Platini 76, Onea 84)


Echipele de start: 

UTA Arad: H.Moldovanu - Roumpoulakou, Benga, Erico, Tomozei - Albu, Buhăcianu, N.Roşu, Tescan - Hora, Rus.
Rezerve: Balaure, Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Ioniţă, Rusu, Klapan:
Antrenor: Laszlo Balint.

Poli Iaşi: Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Busu - Breeveld, Passaglia, Almada Soares - Vanzo, Calcan, Cristea.
Rezerve: Brînză, De Iriondo, Cabral, I.Cristea, Popadiuc, Atska, B.Balint, D.Ciobanu
Antrenor: Pancu.


Fluier final! UTA Arad suferă prima înfrângere de la promovarea în Liga 1, într-o partidă extrem de spectaculoasă.

Min. 84 GOL POLI IAŞI! Onea îi aduce pe moldoveni în avantaj cu o execuţie absolut incredibilă. A nimerit vinclul porţii lui Moldovan, cu piciorul stâng, el fiind dreptaci.

Min. 76 GOL POLI IAŞI! Platini aduce egalarea pentru Poli Iaşi după o pasă bună venită din partea lui Vanzo. Se anunţă un ultim sfert de oră extrem de tensionat.

Min. 67 Moldovan reuşeşte să îl blocheze foarte bine pe Doru Popadiuc, într-o situaţie de 1 vs 1, şi o salvează pentru moment de UTA de egalare.

Min. 65 Andrei Cristea execută foarte bine o lovitură liberă, parată de Moldovan. În loc de corner, însă, se acordă lovitură liberă pentru arădeni, deoarece Vanzo a stat în zid. Dacă ar fi înscris, golul lui Andrei Cristea ar fi fost anulat.

Min. 61 GOL UTA! Ursu, intrat în minutul 54 în locul lui Tescan, reuşeşte probabil cel mai frumos gol marcat în Liga 1 până acum. Execuţia sa de geniu vine în condiţiile în care UTA nu a reuşit să joace mai nimic în a doua repriză. UTA - Poli Iaşi este 2-1!

Min. 61 Andrei Cristea înscrie, însă golul său este anulat pe motiv de off-side.

Min. 52 Vanzo reuşeşte un şut spectaculos de la distanţă, foarte aproape de vinclul porţii lui Moldovan.

Min. 46 A început a doua repriză.

Min. 45 La pauză UTA Arad - Poli Iaşi este 1-1.

Min. 41 Breeveld vede cartonaşul galben chiar dacă a lovit mingea, pentru că intervenţia sa a fost foarte dură.

Min. 40 Moldovan, portarul UTA-ei, a fost foarte aproape să comită o gafă incredibilă, însă a reuşit să se redreseze din fericire pentru el şi formaţia arădeană.

Min. 35 GOL POLI IAŞI! Veteranul Andrei Cristea (36 de ani) restabileşte egalitatea cu un şut foarte bun la colţul lung.

Min. 28 GOL UTA! Rus deschide scorul pentru arădeni printr-un şut puternic pe jos din careu, la care portarul Axinte nu a putut face mai mult, deşi a fost pe minge. Pasa decisivă a fost dată de fostul golgher al Ligii 1, Ioan Hora

Min 18. Formaţia gazdă a solicitat lovitură de la 11 metri


LIVE VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, ora 18:45, în direct, pe Telekom Sport 1

UTA Arad a început sezonul cu trei remize, iar cele trei puncte o situează pe locul 9. De partea cealaltă, Poli Iaşi a înregistrat un singur succes în cele trei etape şi se află pe locul 12, cu 3 puncte, dar cu un golaveraj extrem de modest 2-8.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare