Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO UTA Arad, prezentare spectaculoasă pentru Adrian Petre + De ce a eşuat în Italia! Explicaţia antrenorului: „E un eşec şi pentru mine”

VIDEO UTA Arad, prezentare spectaculoasă pentru Adrian Petre + De ce a eşuat în Italia! Explicaţia antrenorului: „E un eşec şi pentru mine”

Superliga

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) s-a întors în Liga I, la UTA Arad, echipa care l-a crescut şi de care atacantul este foarte ataşat.

UTA i-a făcut o prezentare spectaculoasă.

 



De ce a eşuat Adrian Petre în Italia! Explicaţia antrenorului

Petre nu i-a dat pe spate pe italieni, atacantul are doar 7 partide jucate, fără gol înscris.

Petre? A încercat, e un băiat excepţional, care încearcă să dea tot, însă nu a reuşit şi este probabil şi vina mea, deoarece nu am reuşit să scot ce e mai bun din el. Sunt sigur că îşi va demonstra valoarea. Bineînţeles, este un eşec şi pentru mine”, a explica Roberto Occhiuzzi, antrenorul formaţiei Cosenza, conform tuttomercatoweb.com.

Sacrificiul lui Adrian Petre pentru a reveni în Liga 1

Adrian Petre avea un salariul mare în Italia, la Cosenza în Serie B. Însă arădenii i-au comunicat clar că nu îi vor putea acoperi tot salariul şi că atacantul va trebui să facă un sacrificiu, astfel că Petre a renunţat la o parte din bani.

Va veni şi Adrian Petre, da. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult, pentru că nu e reprezentat de mine, dar ştiu că va veni. Va aduce un plus la UTA. Are un talent incontestabil, să fim serioşi. Dacă ne raportăm la situaţia lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA, decât are UTA de el. UTA îi întinde o mână de ajutor. E profesionist, de mare caracter, iubeşte această echipă. Eşti mult mai implicat când ai astfel de sentimente. Visele nu se cuantifică în bani. El va renunţa la o sumă foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu îi poate plăti un astfel de salariu. El vine din postura de jucător liber de contract, după cum a spus-o şi domnul Becali. Nu îoi va activa cel de-al doilea contract”, a declarat Bogdan Apostu.

  • 800.000 de euro este cota atacantului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com



 

 

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare