Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad şi Rapid, meci cu miză uriaşă. Mallo, eroul giuleştenilor! Trupa lui Alexa a întors partida şi s-a impus cu 2-1. Final incendiar în Liga 2

VIDEO | UTA Arad şi Rapid, meci cu miză uriaşă. Mallo, eroul giuleştenilor! Trupa lui Alexa a întors partida şi s-a impus cu 2-1. Final incendiar în Liga 2

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a întors partida de la Arad prin ”dubla” uruguayanului Facundo Mallo. UTA a condus cu 1-0 la pauză şi era promovată în Liga 1, dar Mallo a marcat ”o dublă” în minutele 57 şi 77. Rapid s-a impus cu 2-1

Rapid a obţinut prima victorie în play-off. A întors scorul cu UTA şi îşi menţine şansele de promovare în Liga I. Echipa antrenată de Laszlo Balint a deschis scorul la Arad, prin Miculescu. La acel rezultat, arădenii erau promovaţi matematic, iar fanii care au urmărit meciul din afara stadionului începuseră deja sărbătoarea. 

Eşecul i-ar fi lăsat pe giuleşteni încă un sezon în Liga a doua, astfel că după pauză, echipa lui Alexa a fost mult mai agresivă. Facundo Mallo a restabilit egalitatea în repriza secundă.

Jucătorul din Uruguay a reuşit dubla pe final de meci şi a adus victoria Rapidului. Cu acest succes, giuleştenii au urcat pe locul 3 şi mai au de jucat cu echipa de pe poziţia secundă, Turris, care are însă un meci mai puţin disputat.

UTA va disputa ultima partidă cu FC Argeş. 

LIVE VIDEO | UTA Arad - Rapid Bucureşti 1-2 (Miculescu 38 / Mallo 57, 77)

  • UTA: Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Simo – Ursu, Moise, Isac, Miculescu – Ioniţă, Buhăcianu
  • Rapid: Popa – Bonnin, Mallo, Iacob, Goge – Cârstocea – Jorza, Creţu, Alami – Drăghiceanu, Hlistei

Min 77. GOOL RAPID! Facundo Mallo reuşeşte ”dubla”. Rapid trece în avantaj pe tabelă

Min 71. Şut bun al lui Sefer! Tabela rămâne nemodificată

Min 66. Ocazie pentru giuleşteni. Oaspeţii puteau trece în avantaj

Min 57. GOL RAPID! Facundo Mallo marchează printr-o lovitură de cap

Min 38: GOL UTA! Marchează David Miculescu după câteva erori în lanţ ale giuleştenilor

Min 17. Ocazie pentru giuleşteni

UTA Arad este prima în clasamentul Ligii a 2-a şi îşi poate obţine biletele pentru Liga 1 dacă se impune împotriva formaţiei din Giuleşti. Echipa antrenată de Laszlo Balint profită de faptul că celelalte contracandidate s-au încurcat între ele şi, ceea ce părea inevitabil în sezonul regulat, este pe cale să se întâmple - UTA, înapoi în Liga 1. Chiar dacă pierd, arădenii rămân cu şanse mari la promovare sau la accederea în barajul de menţinere/promovare.

LIVE VIDEO | UTA Arad - Rapid Bucureşti, de la ora 17, pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, fără victorie în play-off, Rapidul este condamnat să facă un meci perfect la Arad şi să obţină cele trei puncte. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, va fi ca şi eliminată din cursa pentru promovarea în Liga 1. O înfrângere o scoate matematic din această luptă, păstrând şanse pur teoretice pentru baraj. Chiar şi cu o victorie, Rapidul este într-o postură dificilă şi nu îşi mai permite paşi greşiţi.

CLASAMENT: 

  • 1. UTA - 29 p.
  • 2. Turris - 25 p.
  • 3. CS Mioveni - 24 p.
  • 4. FC Argeş - 23 p.
  • 5. Petrolul - 22 p.
  • 6. Rapid - 21 p.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare