Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA - Farul 1-0. Ursu aduce victoria arădenilor care termină turul de campionat în poziţie de lider al ligii secunde

VIDEO | UTA - Farul 1-0. Ursu aduce victoria arădenilor care termină turul de campionat în poziţie de lider al ligii secunde

Liga 2

Comentarii

Cele două s-au întâlnit în singurul meci al zilei de duminică în Liga 2. Echipa lui Laszlo Balint are acum 35 de puncte după acest succes, cu 4 mai multe decât urmăritoarele CS Mioveni şi Rapid. Ursu & Co vor juca următoarea partidă din campionat marţi. Vor întâlni Concordia Chiajna într-o restanţă programată la doar 48 de ore de la sfârşitul jocului împotriva constănţenilor.

UTA a câştigat primul meci după doi parride la rând fără victorie în eşalonul secund. Arădenii au învins-o cu 1-0 p Farul, ocupanta locului 9. După o primă repriză săracă în faze de poartă, Octavian Ursu a înscris unicul gol al partidei. Ciprian Rus a ratat şansa de a face 2-0, iar UTA - Farul s-a terminat 1-0. 


FINAL | UTA - Farul 1-0 (Ursu '51) 

Min 51 Gol UTA: Oroianu îi pasează lui Ursu care şutează din poziţie centrală şi deschide scorul la Arad, 1-0

Echipele de start 

UTA: F.Iacob - Tomozei, F.Ilie, Melinte, Bustea - Lorenzi, Isac - Ursu, Buhăcianu, Oroian - C.Rus 

Farul: Muţiu - Cană, Ursu, Lică, Panait - Greu, Antoche - Kanda, Cruceru, D.Toma - P.Petre


UTA a suferit a doua înfrângere a stagiunii în restanţa contra Rapidului, iar echipa lui Laszlo Balint a ratat şansa de a se distanţa în fruntea ierarhiei la zi a eşalonului secund. Bănăţenii au 32 de puncte cu unul mai mult decât Rapid şi CS Mioveni echipe care au un meci mai mult jucat decât Moise & Co. Pe teren propriu, roş-albii au făcut un singur pas greşit, o remiză în faţa celor de la CS Mioveni.

  • LIVE VIDEO | UTA - Farul, duminică, ora 11:30, Telekom Sport 1 

În rest au fost doar victorii pentru UTA care întâlneşte în această rundă o echipă cu un bilanţ modest în deplasare pentru poziţia ocupată în clasament. Are doar trei puncte cucerite după trei rezultate de egalitate cu Rapid, ASU Poli Timişoara şi FC Argeş. Constănţenii antrenaţi de Ianis Zicu sunt pe poziţia a opta în clasament, la şase puncte de un loc de baraj. UTA şi Farul s-au întâlnit pentru prima oară în sezonul trecut după reapariţia celor două echipe de tradiţie în fotbalul românesc. UTA a obţinut patru puncte din cele două dueluri directe.

Afla mai multe despre: utafarulliga 2 

viewscnt
Articole similare