Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA - FC Botoşani. O remiză albă le consolidează poziţia moldovenilor pe locurile de play-off

VIDEO | UTA - FC Botoşani. O remiză albă le consolidează poziţia moldovenilor pe locurile de play-off

Fotbal

Comentarii

UTA Arad şi FC Botoşani au disputat penultimul meci din runda cu numărul 24 din Liga 1. Ambele formaţii au eşuat să găsească poarta într-o partidă lipsită de multe faze importante. Astfel, punctele sunt împărţite după acest meci. Moldovenii reuşesc să îşi păstreze avantajul de 7 puncte deasupra locurilor de play-out şi implicit deasupra FC Argeş şi UTA Arad, ocupantele locurilor 7 şi 8, cu 30 de puncte.

LIVE | UTA - BOTOŞANI 0-0

Echipele de start:

UTA: Balauru - Peteleu, Erico Da Silva, Albu, Shliakov - Antal, Isac, Vorobjovas, D. Rusu - Roger Rodrigues - Hora

Rezerve: Mociu, Tomozei, F. Ilie, Roşu, Voinea, Miculescu, Tescan, Rus, Buhăcianu

FC Botoşani: Hankic - Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez, Ongenda - Al Mawas, D. Croitoru, Keyta
Rezerve: Pap, Patache, Plămadă, Fili, Holzmann, E. Florescu, Tîrcoveanu, Toutouh, Ashkovski

Min 90. Meciul se încheie. Au fost câteva ocazii de fiecare parte, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie.

Min 75. Ocazie mare pentru Botoşani! Keyta are o nouă şansă, dar Balauru se opune formidabil, cu genunchiul.

Min 46. A început a doua repriză.

Min 45. Se încheie prima repriză. Scorul este 0-0.

Min 45. Ocazie mare pentru UTA! Hora se găseşte de această dată singur cu portarul, dar Hankic reuşeşte să blocheze, din nou.

Min 39. Ocazie pentru UTA! O centrare bună îl găseşte pe Erico, dar reluarea acestuia este apărată de portar.

Min 37. Ocazie Botoşani! Ongenda trimte puţin peste poartă din lovitură liberă.

Min 30. Posibil penalty pentru Botoşani. Mingea a părut să îl lovească în mână pe Antal, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Min 27. O nouă ocazie a Botoşaniului. Ongenda îşi încearcă norocul de la distanţă, şutul său este deviat şi trece puţin pe lângă. Va fi corner.

Min 24. Prima fază din acest meci vine din şutul lui Keyta. Francezul a reluat din afara careului, dar a trimis pe lângă.

Min 1. A început meciul!


UPDATE: Situaţie grea la UTA. Staff-ul, în frunte cu antrenorul principal Lazslo Balint a fost răpusă de COVID-19, şi, din primele informaţii, la meciul de azi pe bancă va sta Adrian Vasiliu, omul care se ocupă de portarii echipei. Vasiliu, 52 de ani, lucrează de trei ani cu Balint şi are licenţa A. 

UTA - FC Botoşani se joacă astăzi, în direct pe Telekom Sport 1 de la ora 17:30. UTA este în faţa unui sezon reuşit, iar cu puţină şansă, arădenii ar putea chiar accede în play-off la finalul sezonului regulat. Pentru asta, ar avea nevoie de toate cele 3 puncte astăzi cu Botoşani.

Moldovenii ar putea urca până pe locul 4 în clasament cu o victorie în meciul de azi. UTA este formaţia cu cel mai slab golaveraj din primele 13 echipe ale campionatului, însă golaverajul nu este unul dintre criteriile pentru accesul în play-off. În partida tur, UTA a revenit de la 1-2 şi s-a impus în deplasare cu scorul de 3-2.

Urmează o etapă care coroborată cu o victorie a noastră poate clarifica multe lucruri. Cel puţin pentru noi lucrurile se pot aşeza pe făgaşul normal. Poate că suntem favoriţi cu UTA, dar nu va fi uşor. Fiecare echipă vrea să câştige, indiferent de problemele pe care le are.” a declarat antrenorul celor de la Botoşani, Marius Croitoru.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare