Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | UTA - Petrolul 2-4. Ploieştenii câştigă şi rămân în lupta pentru baraj

VIDEO | UTA - Petrolul 2-4. Ploieştenii câştigă şi rămân în lupta pentru baraj

Liga 2

Echipa lui Gigi Mulţescu a întors rezultatul după ce arădenii au condus cu 2-0 în minutul 43. Lupii au acum două puncte de recuperat faţă de Universitatea Cluj cu o etapă înainte de final. În ultiam rundă, ardelenii joacă împotriva celor de la Pandurii, iar Petrolul pe teren propriu cu Academica Clinceni. La egalitate de puncte, galben-albaştrii sunt avantajaţi de rezultatele directe.

FINAL | UTA - Petrolul 2-4 (Oroian '31, Şeroni '43 / Arnăutu '44, Marinescu '65, B.Rusu '76, Arnăutu '89-pen) 

Echipele de start 

UTA:  Orlic - Manea, Melinte, Şeroni, Copaci - Costin, I.Neagu - Hrezdac, Oroian, Ciucur - Rus

Petrolul: Lungu - Borţa, Cazan, Ghinga, Ţicu - Puşcaş, Chindriş - Şaim, Marinescu, Moldoveanu - Arnăutu 


Echipa lui Gigi Mulţescu este la cinci puncte de poziţia a treia, ocupată de Universitatea Cluj. Pentru a ajunge acolo, lupii galbeni trebuie să câştige ambele meciuri rămase de jucat din acest sezon. Primul este astăzi contra celor de la UTA, ultimul contra deja promovatei Academica Clinceni.

  • LIVE VIDEO | UTA - Petrolul, ora 14:00, Telekom Sport 1

Şi tot va mai fi nevoie ca Universitatea Cluj să se încurce în faţa celor de la Pandurii. Pentru arădeni, meciul este doar pentru palmares. Sunt pe locul 10, iar un succes i-ar duce pe poziţia a 8-a, peste Luceafărul Oradea şi Metaloglobus. Victorie de care au fost aproape în partida din tur, atunci când ploieştenii au fost conduşi şi au obţinut în cele din urmă o remiză, scor 2-2. 

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta