Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | V-aţi fi aşteptat la asta?:)) Reacţia oficialilor olteni în cazul Bancu: "Mai aveţi altceva?"

VIDEO | V-aţi fi aşteptat la asta?:)) Reacţia oficialilor olteni în cazul Bancu: "Mai aveţi altceva?"
Comentarii

Marcel Popescu, managerul general al Universăţii Craiova a comentat incidentul petrecut luni seară pe Ion Oblemenco, în care a fost implicat căpitanul juveţilor, Nicuşor Bancu.

Alb-albaştrii nu vor face propria investigaţie pentru a elucida misterul. 
 
"Nu facem anchete. Eu nu cred în nicio acuză, cred în ceea ce există şi este consemnat. Atâta timp cât cei abilitaţi să aducă la cunoştinţa FRF şi a comisiilor abilitate lucruri nesportive nu o fac, mă refer la arbitrul de rezervă şi cei trei din teren, nu o fac, atâta timp cât nu există nicio probă video, nu aş vrea să dau credit. Mâine o să vină un martor care cine ştie ce declară şi trebuie să credem. Hai să lăsăm pe cei care sunt delegaţi şi oficial au această calitate, să consemneze, să ne spună dacă s-a întâmplat ceva. Dacă ei nu au auzit, dacă nu au consemnat, evenimentul nu există" a declarat Marcel Popescu. 
 
 
Acesta mai dezvăluie că selecţionerii naţionalelor de seniori şi tineret ale României şi-ar dori din nou meciuri ale reprezentativelor la Craiova, dar condiţia este schimbarea suprafeţei de joc. 
 
"Sunt convins că mesajul a fost înţeles. Este păcat în primul rând pentru noi. Şi este păcat că nu vom vedea nici echipa naţională într-un termen foarte scurt. Aseară îmi spuneau Cosmin Contra şi Mirel Rădoi că, dacă gazonul va fi impecabil, vor cere ca meciurile naţionalei de tineret sau cele ale echipei mari, să se joace la Craiova" a completat managerul general al craiovenilor. 
 
 

 

Afla mai multe despre: u craiovamarcel popescugazonbancuincident 

viewscnt
Articole similare