Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vă aduceţi aminte de Beto? După şapte ani şi jumătate portughezul a fost copiat de un veteran. Ce decizie a luat arbitrul

VIDEO | Vă aduceţi aminte de Beto? După şapte ani şi jumătate portughezul a fost copiat de un veteran. Ce decizie a luat arbitrul
Comentarii

Alan McGregor, legendarul portar al lui Rangers, a fost eliminat în ultima etapă de campionat în meciul echipei sale împotriva lui Hibernian.

Celtic este campioană în Scoţia după ce a câştigat şi în acest sezon duelul cu Rangers. La o zi după ce alb-verzii şi-au asigurat un nou titlu, rivalii au avut meci cu Hibernian. Iar Alan McGregor a ţinut să iasă în evidenţă. Pe final de meci, când scorul era 1-0 pentru echipa sa, portarul a lovit un adversar după ce adegajat o minge şi apoi s-a aruncat pe gazon de parcă tot el fusese lovit. Arbitrul Bobby Madden nu s-a lăsat însă păcălit şi i-a arătat direct cartonaşul roşu goalkeeperului într-un moment în care gazdele făcuseră deja toate schimbările în meci. 

Faza seamănă foarte mult cu cea petrecută la un meci din Liga I în toamna lui 2011. Atunci Radu Petrescu a inventat un fault după o simulare a lui Beto, în partida dintre Voinţa Sibiu şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: betoalan mcgregoreliminarerangers 

viewscnt
Articole similare