Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Vă bântuie fantoma lui Dan Petrescu?". Răspuns savuros dat de antrenorul CFR-ului

VIDEO | "Vă bântuie fantoma lui Dan Petrescu?". Răspuns savuros dat de antrenorul CFR-ului

Superliga

Comentarii

Alin Minteuan a avut parte de un debut perfect pe banca CFR-ului. La primul meci jucat după plecarea lui Conceicao, clujenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Iaşi, graţie unui gol marcat în ultima fază de Ţucudean.

"O victorie mare. Sunt extrem de fericit, nu numai pentru mine, şi pentru jucătorii care astăzi au fost extraordinari. Ţinând cont că 70 de minute am jucat în inferioritate, e un lucru mare să câştigi, mia ales în deplasare. A fost o săptămână fantastică. Ne-am simţit foarte bine la antrenament, antrenamente plăcute, atmosferă plăcută... Drept dovadă, jocul echipei şi rezultatul de la final.

Se pare că situaţia a fost gestionată foarte bine, din moment ce am câştigat astăzi. Se întâmplă lucruri de genul acesta în fotbal, la un jucător să i se ia banderola, să fie alt jucător căpitan. Oricum, Camora este un căpitan.... El are în ADN chestia asta de căpitan, aşa că nu trebuie să aibă pe mână o banderolă.

(n.r. Vă bântuie fantoma lui Dan Petrescu?) Nu cred. Ca o fantomă să te bântuie, persoana aia trebuie să fie... Nu mai spun cum. Nu e cazul. Habar nu am nimic. Mă simt foarte bine, am câştigat. Dacă va veni altcineva, va fi o presiune în plus pentru cel care va veni. Sunt şase puncte acum, nu se ştie ce se va întâmpla în următorul meci, Steaua - Craiova, deci va fi o presiune enormă pentru cel care vine. Dacă va veni, nu ştiu" , a declarat antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan.

Afla mai multe despre: minteuancfr clujpoli iasi 

viewscnt
Articole similare