Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Va fi gata pentru Euro? Noi imagini cu stadionul Steaua cu mai puţin de şase luni înaintea startului turneului final

VIDEO | Va fi gata pentru Euro? Noi imagini cu stadionul Steaua cu mai puţin de şase luni înaintea startului turneului final
Comentarii

Stadionul Ghencea începe să prindă contur. Muncitorii lucrează din greu astfel încât arena să fie gata la începutul lunii iunie. Acolo ar trebui să se antreneze echipele care vor juca la Bucureşti meciuri din cadrul Euro 2020.

La un an şi patru luni de la demolarea fostei arene din Ghencea, construcţia noului stadion avansează pe zi ce trece. Gradenele au fost montate în proporţie de 95% în timp ce în urmă cu câteva zile au fost aşezate primele plăci ale acoperişului pe structura deja existentă. Operaţiunea va fi continuată până când întregul stadion va fi acoperit.

Arena va avea o capacitate de 31.254 de locuri şi va fi la dispoziţia echipelor Ucrainei şi Austriei care vor juca partide pe Arena Naţională, la competiţia din vara anului viitor. De asemenea şi naţionala lui Rădoi ar putea să se pregătească aici dacă va reuşi calificarea în luna martie, în play-off-ul Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: euro 2020stadioane antrenamentghenceastadiu lucrări 

viewscnt
Articole similare