Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Va fi rând la rezilieri de contracte!" Pintilii, cu capul în pământ după meci: "Să ne înjure lumea, că merităm"

VIDEO | "Va fi rând la rezilieri de contracte!" Pintilii, cu capul în pământ după meci: "Să ne înjure lumea, că merităm"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost umilită în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, iar Mihai Pintilii, căpitanul echipei, a fost primul care a luat cuvântul după o nouă înfrângere în Liga 1, a 5-a la rând.

"Mai e ceva de zis? Sunt resemnat, nici nu mai am putere să mai zic ceva. Chiar n-am cuvinte. Suntem adunaţi din curtea şcolii şi fiecare vrea să demonstreze, de frica patronului, de frica antrenorului, de frica lor, au presiune, nici nu pot să-mi dau seama şi chiar mi-e greu să cred, dar important e să ne gândim toţi, că şi eu sunt inclus cu ei, fac parte din această echipă, important e să băgăm capul în pământ, să acceptăm toate criticile, să ne înjure lumea, că merităm", a declarat Pintilii după ce FCSB a pierdut, 0-4, cu Gaz Metan Mediaş. 

Căpitanul lui FCSB a tras şi un semnal de alarmă şi a anunţat posibilul dezastru la echipă: "Mai am o speranţă joi, sper ca toţi cei care mergem în Portugalia să dăm totul, ca şi cum ar fi ultimul meci, că dacă nu, va fi rând la rezilieri de contracte. Dacă ne vom califica în grupe, atunci va fi bine pentru toată lumea, dacă nu, va fi dezastru. Probabil că vom juca în play-out, habar n-am, nu ştiu ce se va întâmpla".

FCSB este în acest moment pe locul 13 în Liga 1, penultimul, cu un punct peste Dinamo. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare