Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Vă simţiţi postul ameninţat?" Gică Hagi, luat prin surprindere la conferinţa de presă. Replica inedită a "Regelui"

VIDEO | "Vă simţiţi postul ameninţat?" Gică Hagi, luat prin surprindere la conferinţa de presă. Replica inedită a "Regelui"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi (54 de ani) a vorbit deschis despre viitorul său pe banca tehnică a echipei pe care o şi finanţează. "Regele" fost întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă îşi simte postul pus în pericol după rezultatele din ultima vreme.

Gică Hagi a apreciat curiozitatea jurnalistului, precizând că el a demonstrat că merită să antreneze Viitorul.

"Întrebarea e bună. Nu e o glumă. Suntem împreună în momentele asta, o să învăţăm. La alte cluburi e greu ca antrenorul să rămână (n.r. - cu astfel de rezultate). Doar Ferguson sau nu ştiu care... Şi eu cred că am demonstrat că merit să fiu pe bancă aici. Voi analiza voi reflecta, voi gândi. Eu usnt cu echipa echipa e cu mine.

Nu mi-e frică că într-o zi dacă nu o să simt că nu mai trebuie să stau pe scaun... Ştiti că eu am momentele mele când spun: «vă mulţumesc. Plec!»

Nu trebuie să înaintăm nicio speculaţie. Mă simt bine lângă echipă. Încă o simt bine şi sperăm să facem treabă bună împreună", a spus Gică Hagi, într-o conferinţă de presă, după meciul cu Hermannstadt.

FC Viitorul a devenit, marţi seară, prima semifinalistă a actualei ediţii a Cupei României, după ce a învins, la Piteşti, cu scorul de 3-2, formaţia FC Hermannstadt.

Gheorghe Hagi a fondat Viitorul în 2009, iar în 2014 a preluat şi banca tehnică a echipei, cu care a devenit campion al României trei ani mai târziu. De-a lungul carierei sale, Gică Hagi a mai pregătit naţionala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara şi Steaua.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare