Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vacanţă cu zâmbetul pe buze! Crăciun special în familia CFR Cluj. Mesajele fotbaliştilor campioanei pentru fani

VIDEO | Vacanţă cu zâmbetul pe buze! Crăciun special în familia CFR Cluj. Mesajele fotbaliştilor campioanei pentru fani

CFR Cluj

Comentarii

Pentru jucătorii ardelenilor, Crăciunul a venit în cel mai potrivit moment. După 36 de meciuri jucate în prima parte a sezonului şi o calificare istorică în primăvara europeană, fotbaliştii lui Petrescu se bucură acum de binemeritata vacanţă.

După ce au câştigat la Voluntari în ultimul meci jucat în 2019, fotbaliştii CFR-ului s-au grăbit să plece acasă pentru a sărbători alături de famili Naşterea Domnului. 
 
"Pentru mine, Crăciunul înseamnă să mă întorc la familie, să stăm împreună, să mâncăm împreună. E o bucurie mare după multe luni petrecute departe de casă" a spus croatul Djokovic. 
 
"Mi se pare că este cea mai frumoasă sărbătoare a anului, unde toată lumea merge acasă, alături de familie" a adăugat şi Păun. 
 
"Pentru mine reprezintă reunirea familiei, ne bucurăm de un Crăciun Fericit, mâncăm împreună. Sunt momente de împărţit cu cei dragi" a fost şi reacţia lui Vinicius. 
 
Jucătorii lui Petrescu nu i-au uitat pe suporterii care le-au fost alături în tot acest an 2019, în care ardelenii au reuşit să câştige un nou titlu şi s-au calificat pentru a doua oară în istorie în primăvara europeană. 
 
 "Urez un Crăciun fericit tuturor CFR-iştilor şi tuturor celor din România, desigur" a transmis Mateo Susic, fundaşul vişiniilor.  "Crăciun fericit, să fie fericiţi alături de familiile lor şi să aibă un an nou cât mai bun" a completat Păun.

Afla mai multe despre: cfr clujdjokovicviniciuspăunsusicbordeianu 

viewscnt
Articole similare