Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentin Creţu vrea sub comanda lui Mirel Rădoi. "Îmi doresc foarte mult să debutez la naţională. Eu zic că am avut o evoluţie bună"

VIDEO | Valentin Creţu vrea sub comanda lui Mirel Rădoi. "Îmi doresc foarte mult să debutez la naţională. Eu zic că am avut o evoluţie bună"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al celor de la FCSB, Valentin Creţu (30 de ani), a declarat că îşi doreşte foarte mult să debuteze în tricoul echipei naţionale a României, mai ales că a avut evoluţii bune în acest sezon.

FCSB se pregăteşte de partida cu Gaz Metan Mediaş, de vineri, 6 decembrie, din etapa a 20-a Ligii 1 de fotbal. La conferinţa de presă dinaintea partidei, fundaşul dreapta titular, Valentin Creţu, a recunoscut care este una dintre cele mai mari dorinţe ale sale, în viitorul apropiat. Titular în faţa lui Cristi Manea şi cu meciuri constant bune, Vali Creţu şi-a stabilit ca obiectiv debutul la echipa naţională a României, sub comanda lui Mirel Rădoi.

"Îmi doresc foarte mult să debutez şi la naţională. Este este un vis de-al meu, dar muncesc pentur acest lucru şi îi las pe cei care sunt acolo, care decid. Eu trebuie să mă pregătesc, să am evoluţii foarte bune şi dacă voi fi convocat, cu cea mai mare plăcere o să dau 300%. Cel mai bine era să fiu şi eu acolo. Eu zic că era bine să fiu convocat pentru evoluţiile mele, pentru că joc la Steaua şi am avut nişte evoluţii ok, din punctul meu de vedere. Eu sunt foarte liniştit tot timpul, nu am nicio grijă. Am o experienţă şi nu mi-e frică de nimic. Sunt aici să îmi fac treaba. Ştiu de ce sunt în stare şi nu am frică de nimic. Nu sunt mândru de cum am jucat până acum, dar eu zic că am avut o evoluţie bună. Eu vreau şi mai mult şi ştiu că pot mai mult. Vreau să arăt în următoarele meciuri când o să joc", a declarat Vali Creţu.

În acest sezon de Liga 1, Creţu a evoluat în 13 partide, oferind trei pase de gol. Cota sa de piaţă, conform Transfermarkt, este de 550.000 euro.

În cariera sa, Vali Creţu a mai evoluat la Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Rapid Bucureşti, Beroe (Bulgaria), Săgeata Năvodari, Gaz Metan Mediaş, Energie Cottbus (Germania) şi Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare