Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentin Gheorghe esta gata să ajute echipa naţională a României. "Normal...dacă nu eram pregătit de naţională, nu mă mai apucam de fotbal"

VIDEO | Valentin Gheorghe esta gata să ajute echipa naţională a României. "Normal...dacă nu eram pregătit de naţională, nu mă mai apucam de fotbal"

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo în partida din etapa 24 a Ligii I, cu scor 2-0. La finalul meciului, Valentin Gheorghe, unul dintre marcatorii giurgiuvenilor, a vorbit despre situaţia clubului, despre meciul împotriva "câinilor", dar şi despre următoarea partidă cu Academica Clinceni.

Valentin Gheorge a marcat un gol superb din lovitură liberă, în partida din etapa 24 a Ligii I, dintre Astra şi Dinamo, meci terminat cu scorul de 2-0 pentru giurgiuveni.

La finalul partidei, mijlocaşul dreapta al giurgiuvenilor a făcut declaraţii cu privire la ce se va întâmpla cu echipa şi despre situaţia lui Ioan Niculae, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

"Ne bucurăm foarte mult că am câştigat în această seară, ne bucurăm că nu am primit gol, este foarte important şi acest aspect. Suntem fericiţi după victorie, aveam nevoie de cele trei puncte ca să urcăm câteva locuri în clasament, să ne apropiem de locurile fruntaşe. Şi sperăm să o ţinem tot aşa.", a declarat Valentin Gheorghe după victoria în faţa celor de la Dinamo.

"Da, toate meciurile sunt disputate.  Jucăm cu o echipă cu care ne batem pentr locul de playoff, mergem motivaţi, mergem încrezători, mergem fericiţi după această victorie şi vrem să câştigăm, cu siguranţă.", a mai spus Gheorghe cu privire la şansa la playoff şi meciul cu Academica Clinceni.

"Vreau să îi doresc multă putere, atât eu, cât şi restul echipei. Suntem alături de dânsul. Ştim că trece printr-o perioadă mai puţin fericită pentru dânsul şi pentru familia lui. Dar au fost promisiuni din partea lui Dani şi din partea staffului că se va ţine controlul asupra echipei. Avem încredere în ei şi mergem mai departe.", a adăugat fotbalistul Astrei cu privire la situaţia clubului şi a lui Ioan Niculae.

 
 

Valentin Gheorghe este pregătit să ajute naţională a României

Valentin Gheorghe a mai vorbit şi despre super reuşita din lovitură liberă, în legătură cu un posibil transfer la Craiova, dar şi cu privire la ceea ce se întâmplă la Astra.
 
"Am sărbătorit ca şi Cristiano, pentru că sunt fan Cristiano de mic. Mi-a plăcut cum am înscris şi am zis să mă bucur la fel.", a spus Valentin Gheorghe despre golul şi celerarea sa.

"Noi rămânem cu picioarele pe pământ, rămânem la fel de motivaţi şi sperăm să jucăm cât mai bine. Conducerea rămâne alături de noi şi echipa va merge mai departe, că vor fi mereu alături de noi. Sperăm să fie aşa cum au spus dânşii, avem încredere în ei şi eu zic că o să fie bine.", a mai spus mijlocaşul celor de la Astra despre club.

"Nu îmi termin contractul. Am văzut că se scrie că sunt în ultimele şase luni, nu sunt. Sper să joc cât mai bine şi dacă voi prinde un transfer, cu atât mai bine pentru mine.", a menţionat Valentin cu privire la contractul său.

"Cu siguranţă că sunt pregătit. Dacă nu eram pregătit de naţională, nu mă mai apucam de fotbal. Normal că sunt pregătit, sunt nerăbdător şi dacă selecţionerul mă va chema, cu siguranţă voi da totul pentru echipă.", a declarat Gheorghe despre echipa naţională a României.

"De ce să vorbim acum de transferuri dacă nici măcar nu este perioada de transferuri!? Orice ofertă, atât eu, cât şi clubul o să o luăm în considerare. Dar până la perioada de transferuri mai este ceva, eu îmi doresc să joc meci de meci. Şi dacă voi continua la fel, cu siguranţă o să vină şi un transfer.", a adăugat fotbalistul giurgiuvenilor în legătură cu un posibil transfer la Craiova.

Video cu super execuţia lui Valentin Gheorghe din lovitură liberă

Valentin Gheorghe a marcat primul gol din partida cu Dinamo, în minutul 36, printr-o super execuţie din lovitură liberă. Vezi video, mai jos.

Astra Giurgiu este pe locul 10 în campionat şi are 28 de puncte după 24 de etape jucate în Liga I. Valentin Gheorghe (24 de ani) este cotat la 900.000 de euro, potrivit transfermarkt.
 

Afla mai multe despre: valentin gheorghe astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare