Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentin Mihăilă a debutat în Serie A! Primele imagini cu atacantul român în tricoul Parmei pe teren. Echipa românului, învinsă

VIDEO | Valentin Mihăilă a debutat în Serie A! Primele imagini cu atacantul român în tricoul Parmei pe teren. Echipa românului, învinsă

Serie A

Comentarii

Momentul aşteptat de Valentin Mihăilă (20 de ani) a avut loc în etapa cu numărul 15 din Serie A. Românul a debutat în Serie A şi pentru Parma în înfrângerea de pe teren propriu cu Torino, scor 0-3.

VIDEO | Valentin Mihăilă a debutat pentru Parma în Serie A

Fotbalistul transferat de Universitatea Craiova în Serie A a fost nevoit să aştepte trei luni, pentru a prinde primele minute în tricoul Parmei. Valentin Mihăilă a lipsit din cauza unei pubalgii mai vechi de care a ţinut să scape odată cu venirea în Italia.

Atacantul român şi-a rezolvat problemele şi a reuşit să debuteze sub comanda italianului Fabio Liverani la Parma şi în Serie A. În etapa cu numărul 15, Parma a primit vizita echipei Torino. Oaspeţii au deschis scorul prin Singo, în minutul opt, iar Parma nu a reuşit să egaleze. 

Cu 20 de minute înainte de final, în minutul 75, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în locul lui Karamoh şi a bifat primele minute pentru Parma. Totuşi, românul nu a putut răsturna situaţia pe tabelă. 

Torino a mai marcat de două ori până la finalul partidei. În urma acestui rezultat, Parma e pe locul 16, cu 12 puncte, în timp ce Torino e pe locul 17, cu 11 puncte. 

Valentin Mihăilă a fost cumpărat de Parma pentru 8,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova, în această pauză competiţională, fiind al doilea cel mai scump transfer realizat de italieni în ultimii 10 ani. Cel mai scump fiind Roberto Inglese, adus de la Napoli pentru 18 milioane de euro.

Afla mai multe despre: valentin mihailavalentin mihaila debut parmaparma 

viewscnt
Articole similare