Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentin Mihăilă, optimist înaintea debutului în play-off: "Dacă vom juca cum am făcut-o ultima dată, nu cred că au vreo şansă"

VIDEO | Valentin Mihăilă, optimist înaintea debutului în play-off: "Dacă vom juca cum am făcut-o ultima dată, nu cred că au vreo şansă"
Comentarii

Universitatea Craiova debutează în play-off, duminică, 1 martie, de la ora 19:15, pe stadionul "Ion Oblemenco", împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

Oltenii vor începe play-off-ul de la cota 23, cu trei puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj. Pentru a rămâne în plasa formaţiei din Gruia, Craiova trebuie să se impună în faţa propriilor suporteri, împotriva celor de la Gaz Metan.
 
"Un meci important. Important este să câştigăm cele 3 puncte. Deja este o altă competiţie, trebuie să fim concentraţi pentru că meciul e total diferit faţă de cel pe care l-am jucat cu Mediaş în acest an. (Va apărea Koljic din primul minut?) Vedem duminică. (La final, indiferent de rezultat, vă veţi strânge mâna cu Edi Iordănescu?) Am înţeles că este suspendat, aşa că nu o să avem. Putem să ne uităm spre partea de sus a clasamentului. La mod declarativ o putem face, acum vom vedea ce putem face şi pe teren. (Care este relaţia dumneavoastră cu Edi Iordănescu?) Care e relaţia cu ceilalţi antrenori. Eu sunt antrenorul Universităţii Craiova", a declarat Corneliu Papură, antrenorul principal al Craiovei.
 
Valentin Mihăilă (20 de ani) a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători ai oltenilor în sezonul regulat. În 19 meciuri, internaţionalul de tineret a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive. Cu gândul la echipa naţională de seniori şi la titlul cu Craiova, Mihăilă are o şansă imensă de exploda în partea a doua a sezonuluilui.
 
"Este primul meci din play-off, ambele echipe îşi doresc să câştige, dar părerea mea că avem echipă mai bună şi jocul pe care l-am arătat de când a început anul a fost unul bun. Cu siguranţă vom scoate un rezultat pozitiv", a declarat tânărul mijlocaş ofensiv, înaintea meciului cu Gaz Metan.
 
Valentin Mihăilă a avut o ratare monumentală în ultima partidă a sezonului regulat, cu CFR Cluj, atunci când Giedrius Arlauskis s-a opus cu un reflex fantastic. Clujenii s-au impus cu 2-0, spre disperarea oltenilor care au avut marile ocazii. Cu toate acestea, gândul său este doar la partida cu medieşenii.
 
"(Încă mai visezi acea ratare, parada lui Arlauskis?) Nu mai trebuie să ne mai gândim acolo, trebuie să luăm meciul care vine, cu Mediaş este foarte important să marcăm şi să câştigăm cu o diferenţă de goluri. Dacă jucăm cum am arătat-o în meciul cu ei data trecută, nu cred că au nicio şansă împotriva noastră", a completat Mihăilă.
 
În ultima partidă directă dintre cele două formaţii, de pe "Ion Oblemenco", Craiova s-a impus cu scorul de 3-1.
 

 

Afla mai multe despre: mihailacraiova 

viewscnt
Articole similare