Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Valentin Mihăilă sau Florinel Coman? Răspunsul lui Nicolae Dică, secundul echipei naţionale

VIDEO Valentin Mihăilă sau Florinel Coman? Răspunsul lui Nicolae Dică, secundul echipei naţionale
Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani) are doar cuvinte de laudă despre Valentin Mihăilă (20 de ani), "wonderkid-ul" de la Craiova, care a adus victoria oltenilor în meciul cu Viitorul (2-1). El a făcut şi o comparaţie la Telekom Sport între Mihăilă şi Florinel Coman, două dintre starurile în ascensiune ale Ligii 1

Secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică a vorbit la superlativ în studiourile Telekom Sport despre Valentin Mihăilă, noul star în ascensiune al Craiovei. "Cu toţii avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată nişte calităţi extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii... Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri", a spus Nicolae Dică, în direct la Telekom Sport.

Invitat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă să facă o comparaţie între Mihăilă şi Florinel Coman, Dică nu s-a ferit şi a oferit un răspuns cât se poate de interesant. ”Mihăilă cred că are o viteză mai bună decât Coman. Florinel Coman să spunem că este mai combinativ ca Mihăilă, având şi o experienţă în plus de doi ani faţă de el, dar şi o forţă mai bună” a mărturisit Dică.

Atât Mihăilă, cât şi Florinel Coman se află în atenţia echipei naţionale pentru barajul cu Islanda. Dică spune că Mihăilă se luptă pentru acelaşi post cu fotbalistul FCSB-ului, dar şi cu Alex Mitriţă: ”Mai avem o lună şi jumătate până la joc, depinde şi ce evoluţie va avea el în continuare. Sunt mai mulţi. Ne gândim la un Coman, un Mitriţă...” a mai spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valentin mihăilăflorinel coman 

viewscnt
Articole similare