Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentino Rossi l-a umilit pe Marc Marquez la conferinţa de presă! Ce-a făcut italianul

VIDEO | Valentino Rossi l-a umilit pe Marc Marquez la conferinţa de presă! Ce-a făcut italianul

Moto

Comentarii

Marc Marchez a încercat o împăcare cu Valentino Rossi în cadrul unei conferinţe de presă. Spaniolul a dorit să-i strângă mâna pilotului Yamaha, dar acesta l-a lăsat cu mâna întinsă.

Totul a plecat de la o întrebare pe care un jurnalist i-a adresat-o lui Rossi: "Ai fi dispus să te împaci cu Marquez?", la care italianul a răspuns: "Nu ştiu de ce ar trebui să fac pace cu el pentru că nu avem nicio problemă. E bine aşa cum suntem". Văzând că nu poate obţine prea multe de la ”Doctor”, jurnalistul l-a întrebat pe Marquez ce părere are despre cele afirmate de italian. Marquez a spus: "Mi s-a părut OK", moment în care s-a întors la spre Rossi pentru a-i strânge mâna, dar acesta a refuzat cu un gest din cap. Apoi pilotul spaniol a adăugat: "Vedeţi? Nu e nimic de făcut".

La finalul conferinţei cei doi au vorbit separat despre acest moment tensionat:

Rossi: "M-a dezgustat pentru că a părut aşa o scenă din filmul The Blues Brothers, când John Belushi merge în biserică şi vede lumina. Aşa că mă dezgustă, dar am dreptul să decid cum reacţionez, nu? Nu trebuie să facem tam-tam, nu e o chestie importantă. Relaţia noastră personală nu e importantă. E o chestie între mine şi Marc, atât, nu interesează pe nimeni altcineva. Suntem doi piloţi care concurează şi important e să avem linişte pentru a ne face bine treaba. Pentru mine, discuţiile astea sunt pierdere de timp".

Marquez: "A căzut cerul pe mine, dar viaţa merge mai departe, nu-i nimic. Din partea mea nu e nicio problemă. Sunt mulţumit, fericit şi nu există probleme. Mi-am recunoscut vina când am greşit. Viaţa merge mai departe"

Afla mai multe despre: motogprossimarquez 

viewscnt
Articole similare