Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Valeriu Iftime a luat atitudine după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Olimpiu Moruţan: "Eu nu sunt de acord"

VIDEO | Valeriu Iftime a luat atitudine după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Olimpiu Moruţan: "Eu nu sunt de acord"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (20 de ani) nu scapă nici acum de „blestemul” „maşinii de proxenet”. După ce Gigi Becali l-a acuzat că are prestaţii slabe din cauza faptului că şi-a cumpărat un bolid în valoare de 100 de mii de euro, mijlocaşul a fost luat la ochi şi de Valeriu Iftime.

În iulie 2018, FC Botoşani a primit 700 de mii de euro de la FCSB în schimbul lui Olimpiu Moruţan. Deşi au trecut aproape doi ani de la transfer, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, încă se gândeşte la mijlocaşul care are două goluri şi cinci pase decisive în acest sezon.

„Faptul că l-au criticat mai mulţi pentru o situaţie cu disconfort pentru el, sper. Poate a înţeles ceea ce e bun din toată treaba aceasta. Eu nu sunt de acord cu asemenea extravaganţe, dar e viaţa lui, face ce ştie. 

La Botoşani poate îşi lua maşină, dar nu avea atâţia bani încât să îşi ia maşina, era mai complicat”, a declarat patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, în excluisivitate pentru Telekom Sport. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe