Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valeriu Iftime face anchetă la Botoşani după ce a aflat despre peripeţia lui Florinel Coman: "Boala cu carnetul din Ucraina sper să nu fie la mulţi"

VIDEO | Valeriu Iftime face anchetă la Botoşani după ce a aflat despre peripeţia lui Florinel Coman: "Boala cu carnetul din Ucraina sper să nu fie la mulţi"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit despre cazul în care e implicat Florinel Coman, cel care s-a ales cu dosar penal pentru că nu a prezentat un permis de conducere valid, după ce a fost oprit de poliţie în trafic.

Valeriu Iftime, despre cazul lui Florinel Coman: "Aruncăm cu glume slabe. Sper să nu fie aşa ceva la Botoşani"

Patronul lui FC Botoşani a vorbit pentru Telekom Sport, la finalul înfrângerii cu FCSB, scor 2-0, despre meci şi a fost protagonistul unui moment inedit la oficială, după ce a strigat spre Marius Croitoru. 

De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre Florinel Coman, cel care s-a ales cu dosar penal. Valeriu Iftime şi-a pus oamenii din club să se intereseze, pentru a evita o situaţie asemănătoare la FC Botoşani: 

"Aruncăm cu glume slabe, mai puţin potrivite, am văzut că lumea spunea şoferul, carnetul. Îmi pare rău pentru el (n.r. - Florinel Coman), pe altă parte, dacă nu suntem atenţi cei din fotbal şi nu reuşim să-i convingem pe copii că viaţa nu e făcută din bani mulţi, atunci e complicat.  

(n.r. - Aţi verificat carnetele jucătorilor?) N-am verificat, sper să nu fie aşa, deşi sper ca boala asta cu carnetul luat în Ucrania să nu fie pentru mai mulţi, dar n-am idee. E o noutate pe care o tratăm ca atare, am vorbit cu ai mei să vadă, sper să nu fie aşa ceva la Botoşani", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.   

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimecarnet florinel comanfc botosanifcsbfc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare