Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Valeriu Iftime, o nouă replică fabuloasă! Fotbalistul de la Botoşani care-l face să tremure din cauza gafelor: "Sunt frate de cruce cu el. Mă omoară"

VIDEO | Valeriu Iftime, o nouă replică fabuloasă! Fotbalistul de la Botoşani care-l face să tremure din cauza gafelor: "Sunt frate de cruce cu el. Mă omoară"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a fost mulţumit de remiza cu U Craiova, scor 0-0, în condiţiile în care echipa sa are probleme de lot, din cauza COVID-19. De asemenea, omul de afaceri a avut şi o replică amuzantă pentru Eduard Pap, care îi dă emoţii.

VIDEO | FC Botoşani - U Craiova 0-0

"După joc, chiar puteam să câştigăm. Am avut două ocazii mai bune decât ei. Având în vedere că am jucat cu Askovski, Chalkiadakis în atac şi încă două piese moarte, e un punct bun. S-au văzut doi, trei jucători excepţionali, Ongenda cu Denis, cu Florescu, Chindriş care sunt fotbalişti. Bine că suntem aici, că n-am luat bătaie, noi nu cu Craiova trebuia să facem puncte, ci cu UTA şi cu Chindia.

Arbitrajul a fost excepţional, cu un asemnea arbitru facem economie, nu ne mai trebuie VAR, un arbitru perfect. A lăsat jocul să curgă. Interesant e că jucătorii se opreau, neştiind că un arbitru care are minte lasă jocul să curgă", a declarat Iftime după meci. 

Iftime a glumit pe seama gafelor făcute de portarul de la FC Botoşani, Eduard Pap, şi a vorbit şi despre geamul spart în loja stadionului din Moldova

"Marius a fost acolo, era supărat, e vulcanic  A fost un meci bun, s-a jucat frumos, Craiova n-a putut să ne bată şi n-a avut nicio ocazie de gol. Cu Pap sunt obişnuit, sunt frate de cruce cu el, adică el oricând poată să mă pună în palton de lemn, mă omoară pur şi simplu. Şi-a făcut treaba, a greşit o dată, ăsta e jocul. Când vrei să joci cu pase de la portar cum vrea Marius Croitoru, e greu. Mai apar şi greşeli, a greşit o dată, asta e", a mai spus patronul lui FC Botoşani.  

viewscnt
Articole similare
Triunghi amoros cu o legenda din Formula 1. Doua fotomodele s-au luat la harta pentru barbatul de...