Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Valeriu Iftime, un nou moment fabulos la conferinţa de presă: "Vorba lui Croitoru. Nu mă tem decât de Ramona". Ce buget are clubul din Moldova

VIDEO Valeriu Iftime, un nou moment fabulos la conferinţa de presă: "Vorba lui Croitoru. Nu mă tem decât de Ramona". Ce buget are clubul din Moldova

Superliga

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că antrenorul Marius Croitoru nu are presiunea rezultatelor la echipa din Moldova. În plus, Iftime a dezvăluit că echipa are un buget de 4 milioane de euro în acest sezon.

FC Botoşani se află pe locul şapte în acest moment, cu 33 de puncte acumulate, la doar două puncte în spatele Viitorului, care se află pe şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off. 

"Vorba lui Croitoru, în afară de nevastă, nimeni nu pune presiune pe el. Nu se teme de nimeni. Aşa spune 'Valeriu, nu mă tem decât de Ramona, în rest sunt cel mai...' Pe cuvântul meu de onoare, joacă împotriva lui Dinamo, nu are nicio frică. Nu mă tem. Nu are nicio presiune. Nu depinde în niciun fel cariera lui la Botoşani şi unde o să mai plece, de meciurile astea. Pentru că nu speram să ajung acolo. Nu e vorba de loc, nu speram să jucăm atât de frumos", a declarat Iftime în cadrul unei conferinţe de presă. 

Iftime a vorbit şi despre bugetul de la FC Botoşani: "În 2019 cred că este bugetul cu plus cinci lei sau cu minus cinci lei. Adică suntem ca un buget de stat. În sensul în care am dus cheltuielile la nivelul veniturilor. Sau invers, am tras foarte mult de venituri, ca să acoperim toate cheltuielile. Nu suntem nici un club foarte sărac, nu suntem un club cu buget foarte mic, 4 milioane de euro nu e un buget mic, şi am făcut încasări de 4 milioane. Ceea ce nu e deloc uşor. Faţă de alţi ani, am mai dat eu nişte bani, ca să pot să ajung la zero. 

Sponsori mari, cu milioane de euro, nu sunt. Una dintre şansele noastre mari de a obţine cei 4 milioane de euro, ca şi buget, ar fi vânzarea de fotbalişti", a mai patronul lui FC Botoşani.  

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare