Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vali Ghionea, un român fericit! Tactica stabilită la pauză de portughezi a schimbat cursul meciului

VIDEO | Vali Ghionea, un român fericit! Tactica stabilită la pauză de portughezi a schimbat cursul meciului

Handbal

Comentarii

Dinamo s-a relaxat după pauză, iar portughezii au exploatat din plin acest lucru, reuşind să întoarcă rezultatul şi să se califice în optimile Ligii Campionilor.

”Dinamo s-a relaxat după pauză şi noi am reuşit să revenim. Am ştiut de la vestiare că dacă ei se vor relaxa puţin, noi vom reuşi să mergem peste ei, iar asta a fost cel mai important.

Nu cred că a greşit, pentru că Dinamo este o echipă bună şi nu a facut mari greşeli. Singura greşeală e că au intrat după pauză relaxaţi, când trebuiau să preseze, iar noi am profitat de acest lucru, anticipând ce se va întâmpla”, a spus Vali Ghionea (Sporting CP), la finalul meciului cu Dinamo.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a ratat miercuri, pe teren propriu, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia portugheză Sporting CP, cu scorul de 27-26 (11-15), şi în manşa retur a barajului.

În tur, portughezii au câştigat cu scorul de 32-31 (14-14), iar cu scorul general de 59-57, Sporting face pasul în prima fază eliminatorie a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: vali ghioneahandbal 

viewscnt
Articole similare