Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vali Lazăr, meci spectaculos în Qatar! Fostul dinamovist a înscris un ”hat-trick” în doar 15 minute

VIDEO | Vali Lazăr, meci spectaculos în Qatar! Fostul dinamovist a înscris un ”hat-trick” în doar 15 minute

Stranieri

Comentarii

Vali Lazăr, fost jucător în Ştefan cel Mare, a marcat 3 goluri pentru echipa sa, Al Shahaniya, în divizia secundă din Qatar. Românul a contribuit astfel la încercarea de promovare a formaţiei sale, aceasta fiind pe prima poziţie în clasament.

Vali Lazăr a avut nevoie de doar 15 minute pentru a puncta de 3 ori în ultimul meci jucat. Fostul dinamovist a contribuit decisiv pentru echipa sa, care a câştigat în final partida cu 5-1. Românul a marcat primul gol când scorul era blocat la 1-1 şi a declanşat avalanşa de goluri ce a urmat.

Vali Lazăr, meci spectaculos în Qatar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentin Lazăr (@v.lazar8)

Meciul disputat era în runda cu numărul 19 a Ligii a 2-a qatareze şi a ajutat-o pe Al Shahaniya să capete un avans de 3 puncte în fruntea clasamentului. Lazăr se află la formaţia sa actuală din octombrie, după ce s-a despărţit de ”câini”. Înainte să plece din Ştefan cel Mare, românul lăuda investiţiile făcute de spanioli şi susţinea că Dinamo se va bate la titlu în stagiunea curentă.

"Cred că vor face un lucru, atât timp cât au adus jucători cu experienţă, care au jucat la nivel mare, mă gândesc că poate sezonul viitor se vor bate la campionat. La Dinamo salariile cresc doar la jucătorii străini, aşa a fost mereu. Românul e văzut diferit", spunea atunci Lazăr, conform as.ro.

 

Afla mai multe despre: vali lazărdinamostrainieri 

viewscnt
Articole similare