Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Varane a salvat-o pe Real Madrid în meciul cu Huesca, victorie importantă pentru Sevilla. Rezumatele zilei din La Liga sunt AICI

VIDEO | Varane a salvat-o pe Real Madrid în meciul cu Huesca, victorie importantă pentru Sevilla. Rezumatele zilei din La Liga sunt AICI

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat deplasarea de la Huesca, după ce a fost condusă cu 1-0.

Real Madrid a fost salvată de un fundaş de la o nouă ruşine în La Liga. A fost condusă de ultima clasată Huesca după reuşita fantastică a lui Galan. Real a revenit în meci după o lovitură liberă executată de Benzema. Mingea a lovit bara, iar Varane s-a plasat excelent pentru a restabili egalitatea. Golul victoriei galacticilor a venit cu şase minute înainte de final. Acelaşi Varane a marcat şi a bifat a şasea dublă în tricoul Realului.

Rivale în lupta pentru ultimul loc de cupe europene, Levante şi Granada şi-au împărţit punctele în duelul de la Valencia. Morales a fost omul meciului pentru gazde. A făcut dubla şi a ajuns la cota zece în acest sezon. Granada a revenit de fiecare dată pe final de repriză. Kenedy a stabilit scorul pauzei, 1 la 1, apoi veteranul Soldado a salvat un punct pentru andaluzi în al doilea minut de prelungiri.

Villarreal a pierdut teren în lupta pentru Liga Campionilor, după a patra remiză consecutivă. "Submarinul Galben" a condus-o cu 2-0 pe Elche, cu dubla lui Gerard Moreno din prima repriză. Vârful lui Villarreal a ajuns la 12 goluri în acest sezon şi s-a apropiat la două lungimi de liderul marcatorilor din Spania, Luis Suarez. Fără victorie de 14 meciuri, gruparea gazdă a revenit incredibil în partea a doua. Carillo a redus din diferenţă, iar Boye a salvat un punct pentru Elche, care a rămas penultima în clasament.

Sevilla a urcat pe podium în clasamentul intermediar, după o victorie cu 3-0 în faţa lui Getafe. Meciul s-a animat în ultima jumătate de oră, după ce madrilenii au rămas cu un om în minus. Dakonam a fost trimis la cabine pentru un fault criminal şi a fost urmat şi de cei doi antrenori care s-au luat la ceartă pe margine. Cu om în plus, meciul a devenit o formalitate pentru Sevilla. El Haddaddi a deschis scorul, apoi Papu Gomez a făcut 2-0 cu primul său gol, la primul meci în La Liga. După alte două minute, En Nesiry a marcat şi el şi a stabilit scorul final, 3-0.

Afla mai multe despre: raphael varanereal madrid 

viewscnt
Articole similare