Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Varela a înscris în FC Basel - PAOK. Lucescu jr. a făcut spectacol. Ludogoreţ, eliminată surprinzător. Rezultatele serii

VIDEO | Varela a înscris în FC Basel - PAOK. Lucescu jr. a făcut spectacol. Ludogoreţ, eliminată surprinzător. Rezultatele serii
Comentarii

Fernando Varela a reuşit să deschidă scorul în returul FC Basel - PAOK, din turul II al Ligii Campionilor. În prima manşă, PAOK s-a impus cu 2-1, pe teren propriu. FC Basel va fi adversara Viitorului în Europa League, dacă fosta campioană a României va trece de Vitesse.

Fostul fundaş al FCSB-ului a reuşit să înscrie în returul cu FC Basel, în minutul 7, după o centrare din corner. Pelkas a trimis în careu, mingea a fost deviată la colţul lung, de unde Varela a înscris cu piciorul drept. În tur, PAOK Salonic a învins cu 2-1.

Pierzătoarea dintre FC Basel şi PAOK va fi adversara Viitorului în turul III al Europa League - în cazul în care fosta campioană a României va trece de Vitesse. În tur, Viitorul şi Vitesse au făcut 2-2.

Surpriza neplăcută pentru bulgari

Ludogoreţ, campioana Bulgariei, a fost eliminată de MOL Vidi - din Ungaria. În tur, cele două echipe au făcut 0-0, însă Ludogoreţ n-a reuşit să înscrie nici în manşa secundă. Moţi a fost titular, Keşeru a intrat în minutul 67, iar Dragoş Grigore n-a prins lotul, din cauza unor probleme.

HJK - BATE 1-2 (în tur 0-0)
Midtjylland - FC Astana 0-0 (în tur 1-2)
Qarabag - Kukesi 3-0 (în tur 0-0)
Malmo - CFR Cluj 1-1 (în tur 1-0)
Suduva - Steaua Roşie 0-2 (în tur 0-3)
FC Basel - PAOK 0-3 (în tur 1-2)
MOL Vidi - Ludogoreţ 1-0 (în tur 0-0)
Sturm Graz - Ajax 1-3 (în tur 0-2)
Rosenborg - Celtic 0-0 (în tur 1-3)

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescufc baselliga campionilor 

viewscnt
Articole similare