Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Varianta câştigătoare în meciul cu Suedia dezvăluită de Stanciu: "Aşa îi speriem" Unde crede că va fi cheia jocului

VIDEO | Varianta câştigătoare în meciul cu Suedia dezvăluită de Stanciu: "Aşa îi speriem" Unde crede că va fi cheia jocului

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul Slaviei Praga consideră că naţionala trebuie să abordeze meciul cu Suedia cu mult curaj având în vedere că victoria reprezintă singura soluţie pentru a avea în continuare şanse importante de calificare la turneu final.

Generaţia lui Stanciu încearcă să repete rezultatul obţinut de naţionala României în 1982 în faţa aceluiaşi adversar, tot în preliminariile unui CE. Atunci, tricolorii s-au impus cu 2-0. 
 
"Cred că ar trebuie să începem foarte tare de la început, cu un pressing avansat şi să nu-i lăsăm să joace. Pentru că orice echipă, dacă renunţi la câţiva metri de teren, şi te retragi şi vin şi încep să joace şi îşi câştigă încrederea, va fi dificil după. Personal nu simt nicio presiunea înaintea acestui meci, mici emoţii. Şi noi ne dorim să fim, având în vedere că meciurile se vor dispuita aici, ar fi o mândrie şi pentru noi, şi pentru ţara noastră implicit ca România să fie acolo" spune fotbalistul într-un interviu acordat pentru FRFTV. 
 
Jucătorul de la care sunt aşteptări mari pentru acest meci ştie şi unde trebuie să cea mai mare atenţie în duelul de pe Arena Naţională. 
 
"Fizic sunt mai puternici ca noi, asta e clar. Îi cunosc pentru că urmăresc foarte mult fotbal dar acum îi vizionăm toţi la şedinţe şi avem mai multe informaţii de la Mister. Eu cred că putem să câştigăm lupta aceasta la mijlocul terenului, dar avem nevoie de multă muncă, agresivitate şi în momentele importante să fim lucizi" a adăugat tricolorul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: stanciusuediaromâniapreliminariieuro 2020 

viewscnt
Articole similare