Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Varianta imposibilă pentru Hagi: "Nu vine pe 5000 salariu". Cum se gândeşte Regele că poate da lovitura la Cluj

VIDEO | Varianta imposibilă pentru Hagi: "Nu vine pe 5000 salariu". Cum se gândeşte Regele că poate da lovitura la Cluj

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi se reîntâlneşte cu Dan Petrescu după ce la precedentul duel dintre cei doi CFR a luat titlul în urma succesului din ultima etapă a campionatului trecut.

Viitorul este singura echipă în faţa căreia CFRul a pierdut pe teren propriu în ultimii 2 ani, în campionat. Iar Dan Petrescu are motive să îşi facă griji înaintea duelului din etapa a 7-a a play-off-ului. Mai ales că echipa lui Hagi este în mare formă. Are 4 victorii şi 2 remize din ultimele 6 jocuri disputate. 
 
"Am jucat două meciuri cu CFR incredibile. Dacă repetăm meciurile astea, sunt sigur că vom bate la CFR. Norocul CFR ului nu poate să fie la infinit. Să dăm noi pe lângă poartă, ei să aibe un şut şi să marcheze. Dan e conştient, am văzut ce a zis, el nu doarme, eu aş fi vrut să doarmă, dar nu doarme. Va fi un meci frumos. Îl ştiu pe Dan că e foarte bun, tactică multă, e pragmatic, ne analizează foarte bine, ştie unde să ne lovească, transmite bine echipei lucrurile. Mă odihnesc o zi două şi sper să fac o tactică bună ca să produc supriza" declară Hagi înaintea meciului de luni seară. 
 
Va fi al şaselea duel între Hagi şi Petrescu din postura de antrenori. Până acum, Regele a câştigat unul singur, iar în patru învingător a fost SuperDan. 
 
"Dan Petrescu e antrenor. Petrescu nu se duce undeva unde nu sunt bani. El se duce tată. El atunci ce salariu avea la Urziceni? El se duce unde sunt bani mulţi. Eu de ce nu îl iau pe Petrescu? Îl luam eu pe Petrescu. Vine la mine cu 5000 salariu? Se uită la mine şi îmi zice ”du-te bă de aici!” a încheiat Hagi. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: viitorulgheorghe hagidan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare