Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Vârsta este doar un număr! Marian Drăgulescu nu renunţă la visul olimpic, nici la 40 de ani

VIDEO Vârsta este doar un număr! Marian Drăgulescu nu renunţă la visul olimpic, nici la 40 de ani

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu nu se dă bătut! Chiar dacă Jocurile Olimpice au fost amânate pentru anul viitor, gimnastul român vrea să lupte pentru o medalie. În vara lui 2021, Drăgulescu va avea aproape 41 de ani.

Marian Drăgulescu demonstrează încă o dată că vârsta nu poate sta în calea dorinţei de performanţă. Cel mai titrat gimnast român al tuturor timpurilor nu renunţă la visul suprem, acela de a obţine aurul olimpic, singurul titlu care îi lipseşte din palmaresul impresionant. La 39 de ani, Drăgulescu se calificase la Jocurile Olimpice, care ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an, la Tokyo. Din cauza pandemiei de coronavirus, cea mai importantă competiţie sportivă a fost amânată pentru anul viitor, dar acest lucru nu l-a demoralizat pe Drăgulescu. Chiar dacă vara viitoare, gimnastul român va avea aproape 41 de ani, acesta le-a promis fanilor că va fi prezent la Jocuri. 

Pentru Drăgulescu, ediţia de anul viitor a Jocurilor Olimpice va fi a cincea la care va participa. Gimnastul a mai reprezentat România la Jocurile din 2000, 2004, 2008 şi 2016. Singurele medalii pe care le-a obţinut la această competiţie au fost în 2004, la Atena, când Drăgulescu a câştigat bronzul cu echipa şi la sărituri şi a devenit vicecampion olimpic la sol. 

Afla mai multe despre: marian dragulescujocurile olimpiceamanare jocuri olimpice 

viewscnt
Articole similare