Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă a făcut spectacol. Reacţia genială după ce s-a trezit din nou în sala de conferinţe a lui CFR Cluj :)

VIDEO | Vasile Miriuţă a făcut spectacol. Reacţia genială după ce s-a trezit din nou în sala de conferinţe a lui CFR Cluj :)

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost în mare formă după Hermannstadt - Viitorul, scor 1-0, meci jucat la Cluj, pe stadionul CFR-ului. Antrenorul lui Hermannstadt a fost pus pe glume şi s-a amuzat că a ţinut o nouă conferinţă de presă în sala din Gruia.

Hermannstadt a reuşit surpriza şi s-a impus cu 1-0 în faţa Viitorului, victorie care o aduce la doar trei puncte de locurile de play-off. Partida s-a jucat în Gruia, deoarece stadionul lui Hermannstadt încă este în reconstrucţie, iar cel din Târgu Mureş - unde a evoluat până acum - nu îndeplineştele cerinţele pentru Liga 1.

Succesul l-a bucurat peste măsură pe Vasile Miriuţă, care s-a ţinut de glume la conferinţa de presă: ”Ce bine mă simt pe scaunul ăsta”, aluzie la cele două mandate pe care le-a avut la CFR Cluj.

”Bună ziua, în primul rând! E după-masă. Ce bine mă simt pe scaunul ăsta. Mi-o stat tot timpul bine aici, pe scaunul ăsta. Astăzi pot să zic că am jucat ”acasă”. Asta pot să zic. Această victorie e ca cireaşa de pe tort. Bine că vine şi prima, să pot să îi cumpăr la fica mea un computer. Glumesc. A fost ziua lui fiica-mea şi trebuie să îi fac un cadou. Acestă victorie i-o dedic”, a spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadtcfr clujliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare