Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Vasile Miriuţă a izbucnit după meciul pierdut de Hermannstadt. Şi-a luat în vizor fotbaliştii: "Nu vreau să jignesc"

VIDEO Vasile Miriuţă a izbucnit după meciul pierdut de Hermannstadt. Şi-a luat în vizor fotbaliştii: "Nu vreau să jignesc"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a fost supărat la finalul înfrângerii cu FC Botoşani, scor 2-1.

VIDEO | FC Botoşani - FC Hermannstadt 2-1 (Ofosu 33, Dugandzic 81 / Debeljuh 29)

"Sincer, sunt foarte supărat, pentru că e al doilea joc de când sunt aici şi am făcut iar nişte greşeli care, nu vreau să jignesc, dar cred că nici la copii şi juniori nu le faci. Cu Sepsi am făcut cadou două goluri, astăzi nu ştiu dacă au avut o ocazie şi le-am făcut cadou goluri. Cu Sepsi am jucat cu doi fundaşi centrali, astăzi am jucat cu alţi doi şi, uite aşa, până începe playoutul, trebuie să găsesc acei doi fundaşi centrali care îmi vor juca precum ceasul. E inadmisibil ca echipa asta să aibă 40 de goluri luate.

Dacă era 3-0 la pauză nu zicea nimeni nimic. Dar am făcut acele greşeli... Într-un fel, îmi felicit băieţii, pentru că au jucat bine. Am făcut o primă repriză... Nu ştiu dacă de când sunt eu, şi anul trecut, antrenor la Sibiu, nu a jucat niciodată Sibiul aşa. O repriză senzaţională. Sunt foarte supărat, mai ales pe cei din apărare. Vom lucra în continuare la antrenamente ca să îmbunătăţim şi să nu se mai facă aceste greşeli", a declarat Vasile Miriuţă la finalul partidei. 

În schimb, Miriuţă are încredere că poate salva pentru a doua oară echipa de la retogradare: "Emoţii am tot timpul. Suntem 5-6 echipe care ne batem la retrogradare. Cele care rămân în playout, toate se vor bate. Normal că am emoţii, dar am mare încredere în mine, în staff şi în jucătorii pe care îi antrenez şi sunt sigur că vom rămâne", a mai spus Miriuţă. 

  • 10 e locul ocupat de Hermannstadt, cu 24 de puncte

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadtbotosani hermannstadt 

viewscnt
Articole similare