Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vasile Miriuţă, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum. Antrenorul Hermannstadt-ului a ţinut un discurs excelent după victoria cu Iaşiul

VIDEO | Vasile Miriuţă, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum. Antrenorul Hermannstadt-ului a ţinut un discurs excelent după victoria cu Iaşiul

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FC Hermannnstadt, Vasile Miriuţă, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută contra formaţiei Poli Iaşi, scor 2-0, şi le-a ţinut un discurs motivaţional elevilor săi, pe teren, la finalul meciului.

"Felicitări, băieţi! V-am spus că începe play-out-ul, azi începe. Mai avem 14 meciuri foarte, foarte grele, domnilor. Se joacă care pe care, pe viaţă şi pe moarte. Asta e atitudinea pe care o vreau de la voi, cum aţi demonstrat şi în celelalte jocuri. Rămânem la fel, muncim la fel. Asta e casa noastră, la Piteşti, de astăzi. Felicitări! Mergeţi la suporteri!", le-a spus Vasile Miriuţă elevilor săi.

Formaţia FC Hermannstadt a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat a Ligii I. Golurile au fost marcate de Popovici, în minutul 71, şi Javzici, în minutul 90+1.

"Importantă a fost victoria astăzi, pentru că a venit după trei eşecuri în campionat. Au fost meciuri foarte grele, cu echipele care joacă în playoff. Am întâlnit o echipă bună astăzi, care avea ultima şansă să intre în playoff. Am făcut o primă repriză aşa şi aşa, nu ne-am creat situaţii, poate acea ocazie a lui Blană, când trebuia să paseze la Juvel. Dar părerea mea că a doua repriză am făcut o repriză foarte bună. Chiar s-au dăruit, au alergat mult băieţii. Am avut vreo trei ocazii de gol până la marcarea primului gol şi părerea mea că e o victorie meritată", a declarat Vasile Miriuţă, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: miriuta 

viewscnt
Articole similare